Examenborrel

Borrelplank laten graveren? Neem contact op!

Ben of ken je iemand die geslaagd is? Gefeliciteerd! Dan is het hoog tijd voor een afstudeerborrel. En niet zo maar een afstudeerborrel, maar een speciale Examenborrel! Want dat is het mooiste afstudeercadeau wat je kunt geven. Het perfecte cadeau voor het afstuderen voor jouw studenten, vriend of collega!

Successen vieren doe je natuurlijk met een flesje bubbels! Daarom hebben we de lekkerste prosecco uit Italië laten komen als kopstuk in dit borrelcadeau. Wil je 50 of meer afstudeer borrelpakketten bestellen? Laat dan een borrelplank graferen voor een mooi aandenken. Want een examen gehaald is wel een borrel waard! Bestel de Examenborrel nu!

Vanaf: 0.00 incl. btw

Type Quantity

Alcohol

23.95 incl. btw each

Alcoholvrij

23.95 incl. btw each

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Geslaagd? Dat is een feestje waard!

Samenstelling van de Examenborrel

Binnenkort een diploma uitreiking? Dat betekent dat het tijd voor een feestje is! Met dit spetterende borrelcadeau kun je een super origineel afstudeercadeau geven. Succes gegarandeerd met de lekkerste drankjes en snackjes:

  • Een feestelijk flesje Prosecco
  • Een 100% natuurlijke mocktail van Soof
  • Een duurzaam Fiandino kaasje
  • Lichtpittige Italiaanse olijfjes
  • Hollandse kruidige borrelnootjes
  • Kruidige Italiaanse notenmix
  • Chocolade appeltaart rotsjes
  • Heerlijk knapperige Aziatische rijstecrackermix
  • Ambachtelijke Salty Dog chips

Bestelvoorwaarden

Je hoeft niet langer op zoek naar leuke afstudeercadeaus. Want met dit feestelijke examenborrelpakket is het naborrelen nóg leuker. Geniet van de lekkere hapjes van over de hele wereld met een feestelijke fles bubbels en een frisse alcoholvrije mocktail!

Deze feestelijke examenborrels kun je per stuk bestellen. Jij kiest zelf waar je ze laat bezorgen! Bijvoorbeeld bij je bedrijf of school zelf, je studenten of vrienden thuis of bijvoorbeeld bij jezelf. Voor als je 'm zelf wil geven. Er zit genoeg in om met 2 personen lekker te borrelen.

Wil je er een mooie gegrafeerde borrelplank bij doen? Een gegrafeerde borrelplank zorgt voor een mooi en blijvend aandenken. Neem dan even contact op met Patrick en hij helpt je gerust verder.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen