Brievenbus lunchpakket

Je nietsvermoedende collega’s verrassen? Dat doe je met het brievenbus lunchpakket. Wij noemen ‘m ook wel ‘klein maar fijn’. Verse broodjes van de lokale bakker, zoete gevriesdroogde aardbeien en een granola bar voor extra energie.

En het beste: thuisblijven is niet nodig. Zelfs als ze even boodschappen doen, in een meeting zitten of niet in staat zijn om de deur open te doen. Deze lunch gaat gemakkelijk door de bus.

Deze box is voor 2 personen

11.75 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Bezorg het brievenbus lunchpakket gemakkelijk thuis

Lokaal en duurzaam lunchpakketje

We houden van lokaal. Daarom werken we samen met de lokale bakkerij om de lekkerste versproducten te versturen. Zo krijg jij het allerlekkerste wat de bakkerij te bieden heeft, gecombineerd met thee met een verhaal en een extra energie boost.

  • 4 zakjes Guil-tea. Ingepakt door de vrouwen van de vrouwengevangenis van Nieuwersluis. Zo krijgen zij een kans op de arbeidsmarkt.
  • Verse bakker: focasiabroodje
  • Verse bakker: kaas-uienbroodje
  • Vegan berry granola bar. Voor een zoete energieboost.
  • Gezonde gevriesdroogde aardbeien. Mmm, smikkelen maar.

Online lunchpakket door de brievenbus bestellen

Vingers aflikken gegarandeerd. Tijdens de lunch met je collega's geniet je van de aardbeien en al het lekkers van de bakker. Genoeg thee om de dag mee door te komen. En je kunt al bestellen vanaf 4 stuks. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt schakelen we met de bakker verse broodjes. Dan pakken we het zo snel mogelijk in en versturen we de brievenbuslunch gemakkelijk.

Grotere lunch op maat samenstellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen