Kerstpakket ‘t Borrelplankje

Let op! Leverbaar per 1 december!

Kerstpakket ‘t borrelplankje: tover jouw borrelplank op tafel met dit kerstpakketje. Mooie plank hè? Die krijg je er gewoon bij. Wil je jouw logo erin laten graferen? Dat heeft even voorbereidingstijd nodig, maar is wel super leuk.

Uitpakken geblazen met dit kerstpakket. Stal alles uit en smikkel van duurzaam lekkers. Kaas gemaakt door losloopkoeien, biologische lokale nootjes en alcoholvrije mocktails van het Amsterdamse Soof.

Liever een kerstpakket op maat samenstellen? Geen probleem. We luisteren naar jouw wensen en komen met een kerstpakket dat verrast. Helemaal duurzaam en helemaal zoals jij dat wilt.

52.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Oef, smikkelen van een bourgondische borrel!

Kerstpakket 't Borrelplankje

Bourgondische borrelproducten? We've got you covered. Alle producten zijn duurzaam, biologisch of gemaakt met zo weinig impact op de natuur als maar kan. Tover jouw kerstavond om in een duurzame borrelplank. En ja, die Amsterdamse plank krijg je er gewoon bij.

  • Twee alcoholvrije drankjes van 't Amsterdamse Soof.
  • Duurzame Fiandino kaas van scharrelkoeien
  • Kaasdip van vijgen, honing-walnoot of stoofpeer
  • Biologische nootjes van John Altman
  • Chips van biologische aardappelen
  • Kies tussen Mediterraans brood met dip of Italiaanse crackers met 2 dipjes
  • Plank van Amsterdams HOUD. Inclusief kaartje en beschrijving waar de boom gestaan heeft

HOUD Amsterdam

Een borrelplank is wel het meest passende geschenk voor bij de borrel met je collega’s of relaties. Kay en Vera van HOUD Amsterdam zorgen voor jouw duurzame en lokale borrelplanken.

Bomen worden door de gemeente gekapt als ze ziek zijn of als er ruimte nodig is. Duurzaam? Zeker! Om houtverspilling tegen te gaan, maken Kay & Vera van HOUD Amsterdam de mooiste borrelplanken van lokaal hout.

Samen met de sociale werkplaats zagen en schuren zij het hout tot prachtige borrelplanken. Met behulp van een paar machines, maar vooral met liefde met de hand.

Van ‘t Vondelpark tot de Sarphatistraat, zij kunnen je tot aan de straatnaam vertellen waar iedere plank vandaan komt. En jouw logo? Dat wordt er netjes in gegraveerd. Wij zijn enthousiast, jij toch ook?

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen