Kerstpakket Verwenmomentje

Let op! Leverbaar per 1 december!

Toe aan een Kerstpakket Verwenmomentje? Bij NaVijfen bestel je een kerstpakket speciaal om jouw collega’s wat extra te verwennen. Dit is een kerstpakket met een extra goed gevoel. Alcoholvrije bubbels, bourgondische chocolade en plastic-vrije geurcadeaus. Met dit pakket loop je je neus achterna. Heerlijk geurende zeepjes, een geurdiffuser en re-usable gifts. Dit is zeker een kerstpakket dat blijft hangen.

Liever een kerstpakket op maat samenstellen? Geen probleem. We luisteren naar jouw wensen en komen met een kerstpakket dat verrast. Helemaal duurzaam en helemaal zoals jij dat wilt.

59.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Origineel kerstgeschenk? Kerstpakket Verwenmomentje

Kerstpakket Verwenmomentje

Prikkel jouw collega's tijdens de kerstdagen met alcoholvrije bubbels. Combineer dat met je guilty pleasure: chocolade. Een duurzaam re-usable washandje met een van de heerlijk geurende zeepjes van Kayori. Oef, als je zo je neus niet achterna loopt....

  • Een fles fantastische alcoholvrije bubbels
  • Chocolate and Love giftbox met 4 repen luxe biologische chocolade
  • Geurdiffuser van Kayori
  • Duurzaam washandje van Kayori
  • Een van de duurzame zeepjes van Kayori

Kayori, helemaal plastic-vrij!

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen. Zo geef je bij een trouwerij, jubileum of verjaardag nét iets meer dan een gewoon geschenk. Bijvoorbeeld bijzondere en duurzame verwenproducten. Dat uitzoekwerk doe je niet zelf, dat hebben wij al voor je gedaan.

Zeg maar daaaaag CO2-uitstoot met Kayori. Kayori produceert duurzame verzorgingsproducten. Van heerlijk geurende handzeep tot badzout en een geurkaars in een tinnen blik. De partners van Kayori voldoen aan alle Fair Trade en biologische keurmerken en zo ontstaat een mooie lijn bijzondere verzorgingsproducten. Dat geeft je (kerst)geschenk nét iets meer sjeu.

Kayori is niet alleen een koploper met hun groene productie, maar ook met hun strakke designs en hoge kwaliteit. Wist je ook dat ze helemaal plastic-vrij zijn? Daar houden we bij NaVijfen van!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen