Happy new oliebol

Happy new oliebol… of euh, year! ‘s Ochtends gebakken is ‘s middags verzonden. Even in de oven of airfyer en je kunt met je collega’s proosten op een spetterend begin van 2022. Trommel het gezelschap op voor de online nieuwjaarsborrel. Host de meeting op Google Meet, Zoom of Teams. Van vakantieplannen bespreken tot het houden van de nieuwjaarsreceptie. Zo kun je toch coronaproof met je collega’s samenzijn.

Deze box is voor 1 persoon

25.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Proost! Nu even een oliebol...

Retteketet, het lekkerste oliebollenpakket!

Nee, nee. Er zit niet alleen oliebollen in dit spetterende nieuwjaarspakket. Wij noemen dit ook Italië's trots. Deze prosecco is namelijk tot 8e jaar op rij als Italië's beste prosecco. Dus zet de glazen maar vast op tafel, haal de poedersuiker uit de kast en verwarm de oven voor. Want met happy new oliebol gaan je collega's gegarandeerd smikkelen!

  • Biologische Italiaanse prosecco. Tot 8 keer op rij verkozen als beste prosecco!
  • Vier vers afgebakken oliebollen. Dat is pas genieten!
  • Sterretjes, om het nieuwe jaar mee in te luiden! (let op, op is op!)

Het nieuwe jaar spetterend inluiden!

Oliebollen en bubbels, daar verras je jouw thuiswerkteam mee. We bezorgen het borrelpakket op tijd voor de borrel, gewoon bij iedereen thuis. Zo kan iedereen genieten van een smakelijke en feestelijke start van 2022.

We hebben een beperkte hoeveelheid oliebollen en sterretjes. Wil je een grote order plaatsen om bijvoorbeeld jouw hele afdeling te verrassen? Bel dan even met Patrick. Hij plant je bestelling gemakkelijk in.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen