Crémant de Loire Brut Prestige

Crémant de Loire Brut Prestige. Ken je deze schitterende bubbel al? Het verhaal begon meer dan duizend jaar geleden, toen werd de Chenin Blanc al in het hart van de Loire verbouwd. Saint-Georges-Sur-Cher is de geboorteplaats van dit pareltje. Daar worden de druiven duurzaam verbouwd tot ze door de familie Simoneau met de hand geplukt kunnen worden.

Dit pareltje is een eye-catcher op ieder feest. Bijvoorbeeld een jubileum, de verjaardag van je moeder of om een van de werksuccessen te vieren. Heb je het logo van de ballerina gezien? Dat is een eerbetoon aan de oma van de wijnmaakster.

Jaar: 2021
Druif: Chenin Blanc
Streek: AOC Touraine
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 12%

11.99 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in bubbels!

Crémant de Loire Brut Prestige, smaakmaker bij NaVijfen

Deze ontdekte parel komt regelrecht uit het hart van de Loire: Saint-Georges-Sur-Cher. Hoe je dat uitspreekt? Dat gaat wat beter na 2 glaasjes van deze prikkelende goudgele drank. De Chenin Blanc druiven van deze bruisende bubbel worden verbouwd langs de rivier de Cher.

De flessen worden 18 maanden bewaard in de kelders voor ze de perfecte prikkel hebben ontwikkeld. Bij het openen van de fles komen zoete aroma's vrij van witte bloemen en peer. Perfect als toegankelijk maar bijzonder relatiegeschenk voor je belangrijke zakenrelatie, jarige moeder of beste vriendin.

Wijnhuis Paris-Simoneau

Wijnmaken een mannenvak? Niet als je het aan de vrouwen van Paris-Simoneau vraagt. Sinds de jaren ‘40 zijn de vrouwen van Simoneau de baas van de wijngaarden in Saint-Georges-Sur-Cher. Zo wordt het familiebedrijf Simoneau van moeder op dochter doorgegeven.

Carine Simoneau maakt sinds 2013 samen met haar man Antoine de wijnen van Paris-Simoneau en volgt het voorbeeld van haar moeder en grootmoeder. En ook de dochter van Carine helpt naast haar middelbare schoolleven in de wijngaarden aan de Loire.

Het bedrijfslogo is een eerbetoon aan de grootmoeder van Carine, die als Russische ballerina naar Frankrijk kwam.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen