Champagne Jacquart Mosaique Brut

Champagne Jacquart Mosaique Brut. Niet alleen koningen werden gekroond in Reims, maar ook de koning van de bubbels, het champagnehuis Jacquart, is te vinden in het hart van de champagnestreek. Een luxe fles Brut waar je zeker mee gezien mag worden.

Met traditionele druiven als Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay is dit een bijzonder geschenk voor je relaties, voor een jubileum of voor een verjaardag. Wedden dat ze onder de indruk zijn van deze fles? Bestel ‘m nu.

 

Druif: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier
Herkomst: AOC Champagne, Frankrijk
Alcoholpercentage: 12,5%

Vanaf: 0.00 incl. btw

Type Quantity

0,75 L

49.95 incl. btw each

1,5 L

99.95 incl. btw each
Maak je cadeau af

Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in bubbels!

Champagne Jacquart Mosaique Brut, smaakmaker bij NaVijfen

Een bijzondere smaaksensatie van vers wit fruit. Ruik de peer, perzik en abrikoos. Gedroogde fruitaroma's komen vrij zodra de kurk uit de fles plopt. Licht romig met een prikkelende bubbel.

Sinds 1992 is Jacquart met hun paradepaardje, de Mosaique lijn, trots aan het paraderen op de champagnemarkt. Geen wonder dat deze champi mooie prijzen binnensleept. Welke prijzen? Goud op Concours Mondial Bruxelles 2018, bronze op Mundus Vini 2020, goud bij Gilbert & Gaillard 2018, goud op Japan's Women's Wine Awards 2021 en goud op de Japan's Wine Challenge 2021. Wauwwwww, dat is een mond vol (bubbels)!

Wijnhuis Jacquart

Het wijnhuis Jacquart is een relatief jong wijnhuis. Ze bestaan pas sinds 1964. Sinds 1964 zijn ze niet alleen bezig hoogwaardige champagnes te maken, ook staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wat ze er precies mee doen? 20% van de druiven worden helemaal biologisch verbouwd. En ze gebruiken geen agressieve bestrijdingsmiddelen, maar natuurlijke producten. En wist je dat ze sinds 2017 biologisch gecertificeerd zijn? Dat is pas goed voor de toekomst!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen