Crémant d’Alsace Bestheim

Crémant d’Alsace Bestheim? Een bijzondere bubbel als bubbelcadeau voor je belangrijke zakenrelaties, jarige collega of als cadeau voor een trouwerij. Want dit pareltje komt regelrecht uit de wijnstreek van de Elzas. Al meer dan twaalf eeuwen kun je bijzondere wijnranken vinden in de Elzas. En die ervaring? Die proef je. Met deze fles bubbels ben je weer even op vakantie.

Deze premium Crémant is een frisse bubbel die 18 maanden op de fles heeft gerijpt. Wist je dat ze een paar gram suiker toevoegen om de smaak van deze Crémant te perfectioneren?

Jaar: 2014
Druif: Pinot Blanc
Streek: AOC Crémant d’Alsace
Alcoholpercentage: 14%

15.45 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

De crème de la crème van de Elzas!

Crémant d’Alsace Bestheim, smaakmaker bij NaVijfen

In de Elzas is het perfecte klimaat voor de verschillende Crèmants die ze bij Bestheim maken. Allemaal verschillende soorten bubbels die stuk voor stuk anders prikkelen. De Crémant d’Alsace Bestheim smaakt naar de beste witte bloemen en naar geel fruit, zoals perzik, abrikoos en gedroogd tropisch fruit.

In 2021 zijn er maarliefst 14 verschillende wijnen in de prijzen gevallen! Bij Bestheim weten ze wel hoe ze pareltjes maken.

Wijnhuis Bestheim

Samen met 71 kleine dorpjes en 428 enthousiaste wijnmakers, maken de wijnmakers van Bestheim bijzondere bubbels in de Elzas. Door deze samenwerking krijgen lokale boeren de kans om hun druiven en bubbels aan een groot publiek te presenteren.

Wist je dat Maison Bestheim terug dateert naar 1765? Die familie heeft zeker passie voor het vak. Duurzaam ondernemen zit in hun bloed. Ze zoeken altijd naar manieren om de duurzaamheid van hun productieproces te verbeteren.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen