Crémant de Loire Brut

Crémant de Loire Brut. Ga je voor bijzondere bubbels? Dan heb je met deze prijswinnaar zeker een juweeltje in handen. In 0,75L of magnum-versie van 1,5L! De magnum kanjer, met z’n anderhalve liter wordt geleverd in houten kist. En 24 maanden gerijpt op de fles, wauw. Dat maakt het een schitterend cadeau voor je zakenrelaties, hardwerkende collega’s of jarige familielid.

De broers Jean-Luc en Jerôme maken deze Crémant duurzaam en met liefde. Over liefde gesproken: alle druiven worden met de hand geplukt. Geen wonder dat het meerdere prijzen gewonnen heeft, zoals Goud op de National Sparkling Wine contests. Wij zijn fan!

Jaar: 2019
Druif: Chenin Blanc, Chardonnay en Pinot Noir
Streek: AOC Crémant de Loire
Inhoud: 0,75L of 1,5 L

Vanaf: 0.00 incl. btw

Type Quantity

0,75L

12.95 incl. btw each

1,5L

34.95 incl. btw each
Maak je cadeau af

Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in bubbels!

Crémant de Loire Brut Magnum, smaakmaker bij NaVijfen

Duurzaam verbouwd op de oevers langs de Loire, op een grond van groene rotsen en groene leistenen. Dat prikkelt de smaakpapillen. Waar het precies ligt? Tussen Nantes en Angers. Op een familie erfgoed van Jean-Luc, Jérôme en zoon Pascal Renou. Met een flinke portie liefde voor wijnen en natuur en het resultaat mag er wezen: een goudgele Crémant de Loire Brut van topkwaliteit.

Waar dat naar smaakt? Als een mooie droge en frisse bubbel. Welke prijzen hebben ze met de Crémant de Loire Brut Magnum gewonnen? Onder andere: Zilver op de Loire Valley Wines 2019, Guide Hachette 2018 en 2017, Goud op Loire Valley Wines 2017, Bronze op de Loire Valley Wines Union 2017, Goud op National Sparkling Contest 2017.

Wijnhuis Domaine du Haut Fresne

Het erfgoed van Jean-Luc, Jérôme en Pascal Renou ligt verstopt tussen Angers en Nantes, in het hart van de Loire. Met veel passie voor het vak en liefde voor hun oprichter en familie; Michel Renou, werken deze wijnboeren op een duurzame manier samen met de natuur. Geen chemische bestrijdingsmiddelen, maar een natuurlijke oplossing.

Dit familiebedrijf maakt sinds 1936 al sprankelende wijnen en witte wijnen op een landgoed van 85 hectare, waarvan 60 hectare bestaat uit wijngaarden. Hoe ze het best een bubbel kunnen maken, weten ze dus als geen ander.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen