VideoBelBorrel Paaseditie

HELAAS IS DIT PRODUCT UITVERKOCHT

De bekende borrel met de meest originele Paasborrel ideeën. Want we weten allemaal dat online paaseieren zoeken niet hetzelfde is als op kantoor, in het huis van je ouders of als in de achtertuin. Met de VideoBelBorrel Paaseditie kun je de bekende bedrijfsborrel thuis met je collega’s doen. Genieten en smikkelt tijdens de vergadering met de lekkere snackjes en drankjes in dit pakket.

Zo heb je geen inspiratie meer nodig voor de leukste en meest originele Paasborrel. Je kunt gewoon achterover leunen tot dit heerlijke borrelpakket bij jou, je collega’s of je familie thuis wordt bezorgd. Bestel de VideoBelBorrel Paaseditie op tijd! Zo geniet je samen met je vrienden, collega’s of familie van de lekkerste hapjes en drankjes.

Deze box is voor 1 persoon

0.00 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in de VideoBelBorrel Paaseditie?

Samenstelling

Een gezellige Paasborrel vier je natuurlijk met je collega's. En door de coronacrisis moet dit in 2021 helaas digitaal via Teams, Zoom, of een andere app. Met een speciaal borrelpakketje van NaVijfen geef je de extra kick aan jullie vergadering. Daarom vind je de volgende lekkere snackjes in de VideoBelBorrel Paaseditie:

  • De heerlijke voorjaarsdrankje(s) naar keuze!
  • Speciaal voor Pasen: chocolade advocaatlikeur
  • Een ons paaseieren, gemaakt van echte Belgische chocolade door Valentino Chocolatier
  • Yoghurt banaanchips, lekker om mee in de advocaat te dopen
  • Italiaanse Parmezaanse kaassnackjes!
  • Echte Britse geroosterde pub nuts
  • Ambachtelijke Salty Dog chipjes
  • Een Do-It-Yourself paaseihouder om Paaseieren te beschilderen. Welke collega maakt het meest originele ei? (zolang de voorraad strekt)
  • 2 hardgekookte eieren, klaar om beschilderd te worden!

Bestelvoorwaarden

Deze feestelijke VideoBelBorrel met als thema Pasen is een lekkere flinke borrel voor 1 persoon. En als je graag wilt deel je een handje met je vriend(in). Zo kan iedereen lekker digitaal en coronaproof genieten van al het lekkers in het borrelpakket.

De VideoBelBorrel Paaseditie is gewoon per stuk te bestellen. Zodra deze bestelling bij ons binnenkomt zorgen wij voor het veilig verpakken, versturen en bezorgen. Jij hoeft je helemaal nergens zorgen over te maken. Dat is fijn, toch?!

Liever een Paasborrel op maat samenstellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen