Luxe chocolade paashaas

Oefff, deze luxe chocolade paashaas moet je proeven! Luxe Belgische chocolade gemaakt door de beste chocolatier van Brussel: Valentino. Gemaakt met een flinke portie cacao, ambacht en liefde. Geniet van deze paashaas in romige melkchocolade.

Deze paas-tastische paashaas weegt ca. 180 gram.  Wees er als de kippen bij en bestel ze direct voor je hardwerkende collega’s, voor de paasviering met je hele familie of gewoon om helemaal zelf in je eentje op te peuzelen. Stuur jij alles naar kantoor of naar iedereen thuis? Voor ons is dat geen probleem. Mmm, dat wordt smikkelen!

6.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Luxe chocolade paashaas bestellen

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen