Blind Beer Box

Test jouw bierkennis of de bierkennis van jouw vrienden met de blind beer box! Vier verschillende biertjes verstopt in een incognito jasje. Raad jij welk biertje welke uitvoering is? Ja, deze box is leuk. Bijna te leuk om weg te geven. Perfect als cadeau voor belangrijke zakenrelaties, hardwerkende collega’s of als verjaardagscadeau voor je jarige vader.

Wie weet het meest van bier? Speel het samen met of tegen jouw vrienden. Deze bierkanjers smaken verfrissend en toch vertrouwd. Je kent ze vast wel, maar weet je ze te benoemen. Speel en leer met de gratis app bij de blind beer box.

Hij wordt gemakkelijk thuisbezorgd met GoGreen. Scheelt een hoop CO2-uitstoot. Da’s mooi meegenomen. Wie maak jij blij met deze giftbox?

23.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wie maak jij blij met deze bierproeverij?

Vier jouw feestje met deze Blind beer box

Houd je eigen bierproeverij met deze fijne giftbox. Gemaakt van gerecycled karton, is dit ook nog eens een duurzaam geschenk. Naast een leuke verrassing geef je dus direct ook een goed gevoel.

  • Bier 1
  • Bier 2
  • Bier 3
  • Bier 4
  • Gratis app om mee te doen!

Dit verzenden we gemakkelijk naar de ontvangers thuis. Liever op kantoor afleveren of zelf cadeau geven? Geen probleem. Dan sturen we het met liefde naar jou of jouw kantoor. Dat maakt ons niets uit. Alles wordt afgeleverd met GoGreen, dus die CO2-uitstoot wordt al bespaard. Dat is pas groen!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen