Een van de duurzame gadgets bedrukken?

Dat is bij ons geen probleem. Of je dat doet met jullie eigen bedrijfslogo of het logo van de klant, dat maakt ons niets uit. Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bieropeners

Bamboe, metaal of bedrukt? Geen probleem!

Flesopeners

Bamboe, metaal en/of bedrukt? Oh yes.

Pennen

Duurzaam, re-usable en bedrukt!

Speakers

Metaal of van bamboe en duurzaam.

Powerbanks

Van bamboe, op zonne-energie en duurzaam.

Drinkflessen

Bidons, fruiters of waterflessen.

Offerte voor gadgets op maat?

Iets leuks gezien of een idee voor een geschenk? Dat voegen we gemakkelijk toe aan het pakket voor je werknemers.
Vul hieronder het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kunt de relatiegeschenken en pakketten van NaVijfen gemakkelijk per stuk bestellen. Wil je de relatiegeschenken verzenden in eigen verzenddoos? Neem dan even contact op.

Dat kan ook bij ons. Van gegraveerde borrelplanken, flesopeners of kurkentrekkers tot een gepersonaliseerde verzenddoos. Of een giftbox met chocolade of een geurdiffuser.

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.