Valentijnsborrel

Leverbaar vanaf 3 februari!

In 2022 vieren we Valentijnsdag nét even anders. Alles moet namelijk op afstand. Maar wil jij toch een bijzondere Valentijnsborrel organiseren? Dan hebben wij de leukste Valentijnsborrel voor jou!

Met de online Valentijnsborrel van NaVijfen. Wij organiseren borrels als geen ander, dus ook de Valentijnsborrel met dit leuke Valentijns borrelpakket! Bestel ‘m op tijd om er zeker van te zijn dat jullie samen kunnen genieten van dit chocoladefeest.

Deze box is voor 2 personen

35.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het Valentijns borrelpakket?

Samenstelling van het Valentijns borrelpakket

Met deze Valentijnsborrel kun je het glas samen heffen op het digitaal samenzijn en genieten van al het lekkers in dit leuke online borrelpakket! Kies nu voor het Valentijnscadeau met bier of Valentijnscadeau met wijn.

Bij een liefdevolle Valentijnsborrel voor thuis horen naast lekkere drankjes natuurlijk ook wat smakelijke snackjes. In het beste Valentijnscadeau hoort natuurlijk chocolade! Daarom vind je in dit heerlijke Valentijnsborrelpakket de volgende lekkernijen:

  • Een fles Spaanse rode wijn
  • 2 Italiaanse sapjes met een licht bubbeltje
  • Smakelijk dadelbrood
  • Zoete tropische vruchtjes
  • 250 gram handverpakte Italiaanse tartufo's
  • Heerlijke Italiaanse noga

Bestelvoorwaarden

Dit heerlijke online Valentijnspakket is om gezellig samen van te smullen. Of het nu voor jezelf, een collega of je beste vriendin is. Gegarandeerd smulplezier en een onvergetelijke Valentijnsavond met dit smakelijke originele Valentijnscadeau: een borrelpakket.

Je kunt het ultieme Valentijnscadeau nu al per stuk bestellen! Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, zorgen wij voor het inpakken, versturen en het bezorgen. Jij hoeft je verder nergens druk om te maken!

Op zoek naar een ander online Valentijnscadeau? Bekijk dan ons Valentijns Filmborrelpakket.
Liever een origineel Valentijnscadeau op maat bestellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen