Happy Chocoladeletter

Let op! Leverbaar per 18 november!

Hoor wie klopt daar kinderen? Wie kan dat zijn op deze koude winteravond? Het is Sint Nicolaas en zijn Pieten. Maar ze komen dit jaar niet door de schoorsteen, maar gewoon langs de deur.

De Sinterklaascadeaus verdienen wel een upgrade. Geen kruidnoten en muffe schuimpjes, maar een originele chocoladeletter voor Sinterklaas. Niet alleen lekker, maar ook groot! Deze letter is maarliefst 250 gram. Dat heeft de goedheiligman mooi verpakt in een feestelijk jasje. Da’s een mooie binnenkomer voor het Sinterklaasfeest.

10.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras je hardwerkende collega's met dit originele chocolade geschenk!

Geef een chocoladeletter voor Sinterklaas door de brievenbus!

Peuzel je de chocoladeletter zelf op of doe je 'm cadeau? Bijvoorbeeld aan je lieve kinderen, hardwerkende collega's of je thuiswerkteam. Met deze luxe chocoladeletter van 250 gram heb je een origineel cadeau voor de feestdagen.

Speciaal geselecteerd door de goedheiligman. Om jou en je collega's blij te maken. Van de collega die altijd voor je klaar staat tot je hardwerkende baas. De pieten hebben het prachtig verpakt in een kleine giftbox. Zo wordt het in 1 stuk bij ze thuis afgeleverd.

Meer trek in een kerstpresentje? Zoals een chocolade kerstboom? We sturen de kerstboom even gemakkelijk op de post! Kijk dan even naar chocolade kerstboom. Liever een groter borrelcadeau met hapjes en drankjes bestellen? Bekijk dan onze borrelcadeaus.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen