Examenborrel Deluxe

Borrelplank laten graveren? Neem contact op!

Ken je iemand die geslaagd is? En verdient ‘ie wel een luxe afstudeerborrel? Je bent aan het juiste adres met de Examenborrel Deluxe! Het mooiste en meest luxe cadeau voor de geslaagde! Geef het superdeluxe borrelpakket aan je student, collega of vriendin!

Met een grote fles bubbels vier je natuurlijk het succes samen. Daarom hebben we een luxe & grote fles prosecco in laten vliegen vanuit Italië, speciaal voor in de Examenborrel Deluxe. Meer dan 50 borrels bestellen als afscheidscadeau van bijv. een hogeschool? Laat er dan een borrelplank bij graferen. Vraag naar de mogelijkheden of bestel ‘m direct zonder borrelplank!

Deze box is voor 2 personen

Vanaf: 0.00 incl. btw

Type Quantity

Alcohol

33.75 incl. btw each

Alcoholvrij

33.75 incl. btw each

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Geslaagd? Dat is een feestje waard!

Samenstelling van de Examenborrel

Met de Examenborrel Deluxe verras je de geslaagde zeker! Met dit spetterende en luxe examencadeau kunnen ze met z'n tweeën genieten. Een lekker vleesje, een blokje kaas, succes gegarandeerd!

  • Een feestelijk grote fles bubbels: cremant de Loire
  • Twee bijbehorende glazen, om mee te proosten!
  • Een duurzaam Fiandino kaasje
  • Kruidige notenmix
  • Oer-Hollandse kruidige borrelnootjes
  • Superrrdeluxe chique Italiaanse tartufo truffels
  • Lichtpittige Italiaanse snoepolijfjes
  • Ambachtelijke Salty Dog chips

Bestelvoorwaarden

Zoek niet verder naar een luxe examenborrel: dit is de leukste die je gaat vinden! Met dit feestelijke luxe examenborrelpakket kan de geslaagde nog even naborrelen. Geniet van de meest luxe hapjes die we te bieden hebben met de echte Italiaanse prosecco.

Deze feestelijke Examenborrels Deluxe kun je gemakkelijk per stuk bestellen. Jij kiest zelf waar je ze laat bezorgen! Bijvoorbeeld bij het bedrijf of de school zelf, de studenten thuis of geef je het liever zelf aan je vrienden? Er zit genoeg in om met 2 personen lekker te borrelen.

Liever een gegrafeerde luxe borrelplank in de pakketten? Neem dan even contact op met Patrick en hij helpt je gerust verder.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen