Catànie Cudié Mediterraanse chocolate giftbox

Catalaanse chocolaatjes? Oh, yesss! Deze Catànie Cudié Mediterraanse chocolate giftbox zijn in Nederland nog onontdekte pareltjes, maar worden steeds populairder. Met unieke smaken in een kleine cadeauverpakking maakt het een fijn cadeau voor avontuurlijke chocoladeliefhebbers. Maar wees niet bang: het is niet té spannend. Zodat jouw collega die het liefst pure chocolade eet er ook gelukkig van wordt.

De smaak van deze Catalaanse beauties komt pas écht tot z’n recht bij een fles lekkere rode wijn. En, dan heb je meteen een bijzonder cadeau te pakken. Want iedereen leeft op van een heerlijke portie bijzondere chocolade.

6.20 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Mmmm, Catalaanse bonbons

Verras met deze Catalaanse bonbonnetjes

Deze Catalaanse bonbons worden gemaakt in het hart van Catalonië. Van pure chocolade met verrassende smaken. Catànie Cudié heeft nog onontdekte pareltjes maar wordt razendsnel populair, en zorgt voor smakelijke cadeau's, bijvoorbeeld bij een fles rode wijn.

  • 60 gram chocolade in giftverpakking
  • Sea Salt
  • Sinaasappel
  • Koffie
  • Kaneel
  • Hazelnoot
  • Roos

We verzenden de Catànie Cudié Mediterraanse chocolate giftbox gemakkelijk met GoGreen naar jouw hardwerkende collega, jarige moeder of als bedankje naar jouw relaties. Wil je liever alles persoonlijk afgeven? Dan sturen we het met liefde naar 1 adres. Zo gepiept!

Catànie Cudiés

De razend populaire Marcona amandelen waren de favoriet van Joseph Cudié. Net iets buiten Barcelona begon hij daarom zijn chocoladeatelier. Drie generaties later hebben zijn kleinkinderen het familiebedrijf uitgebreid tot een internationale onderneming, maar nog steeds op dezelfde plek.

Net als NaVijfen, was Joseph op zoek naar nieuwe smaaksensaties. Voor lekkers hoefde hij niet ver te zoeken. Hij begon met het karameliseren van zijn favoriete noot: de Marcona amandel. Deze werd omhuld met een laagje witte chocolade en afgemaakt met cacaopoeder: de Catanie Cudié was geboren.

Deze verrukkelijke smaaksensatie gaat verder dan bekende melk, witte en pure chocolade, maar verrast met friszure limoenchocolade, biologische yoghurtchocolade en zoete crème brûlée zoals je nog nooit in chocolade geproefd hebt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen