Van een uurtje speelplezier tot avondvullende programma’s! Wij zorgen er met de lekkerste producten en de beste service er gegarandeerd voor dat jullie een onvergetelijke avond krijgen! Allemaal coronaproof en op digitaal vanuit huis!

de Museum Heist!

Escape room Museum Heist!

Lukt het jouw team om samen te werken en het ultieme doel te behalen: de MuseumHeist! In deze online escaperoom ga je codes ontcijferen, de beveiliging van een musea kraken en werk je aan de online teambuilding! Lekker genieten van een lekker borrelpakket!

online spelborrel

Gameborrel!

Ontcijfer samen met je vrienden, familie of huisgenootjes de gameborrel! Gebruik alle producten in de box en smikkel je een weg naar buiten in deze escaperoom in je huiskamer. Ontdek het ultieme duurzame borrelgeheim in dit smaakavontuur. Coming soon!

origineel borrel entertainment

Pubquiz bij de borrel!

Een gezellige spel- en borrelavond begint bij NaVijfen. Genieten van lekkers met tijdens een superleuke online pubquiz. Speel ‘m gezellig met en tegen je collega’s. Wie gaat er winnen? Gegarandeerd genieten van een gezellige avond!

Offerte aanvragen voor borrelpakket met entertainment!

We houden allemaal wel van lekker snacken. Vooral van alle lekkere snackjes van NaVijfen. Bij de snackjes in de VideoBelBorrel lik je je vingers af, in de VrijMiBorrel zit een do-it-yourself hapje en bij de Superborrel loopt het borrelen van gezelligheid al helemaal uit de hand! Gezellig samen op de bank of online samen met je vrienden.

Maar wees nou eerlijk. Netflix heb je al uitgekeken. En er is niets nieuws te bespreken tijdens het videobellen met je collega’s. Of het bijkletsen met familie. Bij NaVijfen snappen we dat als geen ander. Daarom hebben we deze Entertainmentpagina in het leven geroepen. Speciaal voor online teamactiviteiten!

De bekende borrel opleuken met de NaVijfen kerstbingo, de gameborrel of een online escaperoom?

Van een leuk bedrijfsuitje online tot een online spelavond met vrienden. Of een super leuke online escape room met familie! Wij bieden de leukste entertainment aan, geheel coronaproof én online! Samen met een borrelpakket naar keuze. Zo kun je tijdens het online bedrijfsuitje de strijd met je collega’s, vrienden of familie aangaan met de kerstbingo.

Werk je liever samen? Bijvoorbeeld voor het verstevigen van de teambuilding online. Test dan de beveiliging van verschillende musea in de Museum Heist! En dat alles, terwijl je geniet van onze speciaal geselecteerde borrelpakketten. Da’s nog eens leuk, toch?!

Onze missie is een geslaagde borrel, onze kernwaarden:

  • Bijzondere producten met een uniek verhaal.
  • Voor ieder wat wils, ook vegetarisch en non-alcoholisch.
  • Altijd op tijd, bij een ieder thuis of op kantoor bezorgd!
  • Geen verborgen kosten.

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

Meest gekozen borrelpakketten met entertainment:

2 Personen

Bubbelborrel

Vieren doe je met bubbels en fris bruisend bier

1 Persoon

VideoBelBorrel

Lekker en gemakkelijk!

2 Personen

VrijMiBorrelpakket

Pak uit met de VrijMiBo!

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Als je het borrelpakket vóór 17.00 uur bestelt, nemen wij hem de volgende dag mee in de verzending. Het duurt meestal 1 á 2 dagen voor het thuis is. Wil je een borrelpakket bestellen voor een borrel die bijvoorbeeld volgende week plaatsvindt? Geef dan aan op welke dag je de borrelbox wilt ontvangen.

Natuurlijk kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is even contact op te nemen met onze borrelspecialist. Hij weet als geen ander wat er wel en wat er niet mogelijk is!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Alle prijzen die je op de website ziet zijn inclusief BTW! Zo schrik je bij het afrekenen niet van torenhoge prijzen. What you see is what you get 🙂

Wij houden ook niet van vervelende verrassingen! Daarom zijn alle prijzen op de website inclusief verzendkosten binnen Nederland. De enige uitzondering zijn de Waddeneilanden. Hier wordt door de verzendservice extra kosten voor berekend. Voor vragen hierover, neem even contact op met Patrick!

Ja! Als jij leuke collega’s hebt die in het buitenland wonen en wel een borrelpakketje verdienen, kunnen wij jouw pakketje naar het buitenland verzenden. Hier komen nog wel wat extra verzendkosten bij. Neem even contact op met Patrick om de prijs van de verzendkosten na te vragen!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten eigenlijk nog niet los besteld worden. Maar we kunnen wel een paar uitzonderingen maken. Stuur voor de zekerheid even een emailtje naar bestellen@navijfen.nl en dan gaan we samen even kijken of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.