Online escape room als bedrijfsuitje!

Ga in groepjes aan de slag als hackers! Van het ontcijferen van geheimschrift  tot de vingerafdruk-uitdaging! Weet jouw groepje de codes te kraken en geheime boodschappen te ontcijferen?

[/vc_column]

Wat kun je verwachten?

Hebben jullie er zin in? Mooi! Het enige wat je nodig hebt is je collega’s fysiek of digitaal en pen en papier! Gewoon, voor aantekeningen.
✓ Je start de escape room gemakkelijk op je laptop!
✓ Er zijn 21 fasen die je voorbereiden op het ultieme doel: het hacken van verschillende musea!
✓ Op zoek naar een handlanger, wie wordt de beruchte partner in crime?
✓ Genoeg voor ca. 1,5 – 2 uur spelplezier!
✓ Vergeet niet je drankje bij te vullen of een handje chips te nemen. Want naast het spelen moeten jullie natuurlijk ook genieten.

escape room borrelpakket

Mogelijkheden voor de online escape room:

  • Persoonlijke spelbegeleiding: introductie, nabespreking en hits!
  • Eigen landingspagina met bedrijfslogo
  • Bedrijfslogo op iedere spelpagina
  • Puzzel op maat laten maken!

Online escape room als teamuitje

De museum escape online is alleen te bestellen in combinatie met een super lekker NaVijfen borrelpakket! Zo genieten jij en je collega’s van de lekkere hapjes en drankjes van NaVijfen terwijl je aan het spelen bent. Focus je op het spel dan zorgen wij voor de rest!

Lik je vingers af bij de VideoBelBorrel, speciaal in het leven geroepen voor het online borrelen. Of denk eens aan de VrijMiBorrel, met een lekker zelf samen te stellen hapje. Of de Superborrel! Hier heb je alles in huis om van te genieten. Werk in teams om samen met je collega’s als eerste de online escape room op te lossen!

Waarom NaVijfen jouw borrel speciaal maakt:

  • Altijd op tijd in huis of op kantoor bezorgd!
  • Gemakkelijk een borrel op maat samengesteld!
  • Bijzondere producten met een uniek verhaal.
  • Voor ieder wat wils, ook vegan, vegetarisch en non-alcoholisch.
  • Geen verborgen kosten, alle prijzen zijn inclusief bezorging én BTW!
  • Kosteloos een persoonlijke boodschap!

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Als je het borrelpakket vóór 17.00 uur bestelt, nemen wij hem de volgende dag mee in de verzending. Het duurt meestal 1 á 2 dagen voor het thuis is. Wil je een borrelpakket bestellen voor een borrel die bijvoorbeeld volgende week plaatsvindt? Geef dan aan op welke dag je de borrelbox wilt ontvangen.

Natuurlijk kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is even contact op te nemen met onze borrelspecialist. Hij weet als geen ander wat er wel en wat er niet mogelijk is!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Alle prijzen die je op de website ziet zijn inclusief BTW! Zo schrik je bij het afrekenen niet van torenhoge prijzen. What you see is what you get 🙂

Ja! Als jij leuke collega’s hebt die in het buitenland wonen en wel een borrelpakketje verdienen, kunnen wij jouw pakketje naar het buitenland verzenden. Hier komen nog wel wat extra verzendkosten bij. Neem even contact op met Patrick om de prijs van de verzendkosten na te vragen!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten eigenlijk nog niet los besteld worden. Maar we kunnen wel een paar uitzonderingen maken. Stuur voor de zekerheid even een emailtje naar bestellen@navijfen.nl en dan gaan we samen even kijken of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.