Laat je collega’s zelf een cadeau kiezen

Ontdek een spannend eindejaarsportaal waarin je collega’s hun eigen cadeau kiezen, maar dan helemaal duurzaam. Nee, nee, geen bamboe drinkfles duurzaam, maar bijzondere producten waarvan je niet wist dat ze, naast heel erg leuk, ook 100% duurzaam zijn. Deze zijn te leuk om in de kast te belanden, en worden gewoon dagelijks gebruikt!

Interactief & hip

Geen saaie webshop, maar je waant je in een virtueel winterwonderland vol hippe vlogs, entertainende video’s en leuke spelletjes. Reken op een avondvullende beleving voor jong en oud. En als piek op de boom; collega’s worden aangemoedigd om een eindejaarswens te delen.

De hippe vlogs vertellen het verhaal van leveranciers, producent en opdrachtgever. Natuurlijk geïntegreerd in de online omgeving die is opgemaakt in jullie huisstijl. Zo worden je collega’s meegenomen op een onvergetelijke reis langs de oorsprong en keten van de producten. Voorproefje? Bekijk de teaser hiernaast. Dat smaakt zeker naar meer.

100% duurzaam, sociaal en inclusief

Duurzaamheid en sociaal verantwoord ondernemen zit in onze genen. We werken vooruitstrevend op het gebied van inclusiviteit. Dat doen we door bewuste keuzes te maken en mooie samenwerkingen aan te gaan.

Wist je bijvoorbeeld dat een groot deel van onze producenten vrouw is en dat we samenwerken met de kanjers van de sociale werkplaatsen? We halen alle producten het liefst zo dicht bij huis. En de verpakking is geen standaard gerecyclede doos, maar we gaan nóg een stapje verder met dozen van 50% gras en 50% karton.

Voorproefje? Dat smaakt naar meer!

Personalisatie portaal

Een verrassend eindejaarsportaal is pas echt compleet wanneer je eigen stempel erop gedrukt is. Jij kiest zelf de pakketten waar je collega’s uit kunnen kiezen op het portaal.

Welkomstvideo

Bedank je collega’s voor het afgelopen jaar in jullie eigen feestelijke welkomstvideo op de homepage. Laat de directie een rol spelen in de video, of juist Mariska van de receptie, die tóch het gezicht van jullie bedrijf is. Wij denken met je mee over de invulling.

Druk jouw stempel op jullie eigen portaal

Het portaal wordt helemaal opgezet in de employerbranding van jouw bedrijf. Van logo’s tot lettertypes en welkomstvideo. Zelfs de verzenddoos is helemaal op te maken in jullie eigen bedrijfsstijl en branding. Zo druk jij overal jouw stempel op.

Download het kerstconcept PDF!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sneak peek!

Benieuwd naar enkele van de cadeaus in het keuzeconcept? Van heerlijk geurende beautysetjes tot circulaire woonaccessoires en bourgondische maaltijden met pannen van gerecyclede spoorrails met kookworkshop. Snuffel hieronder naar de meest gekozen cadeaus van afgelopen jaar!

CO2-doelstellingen behalen

We halen onze 100% duurzame producten die beter zijn voor klimaat, milieu en dierwelzijn dichtbij huis. Daarom helpen we jouw bedrijf 50% minder CO2-uitstoot te behalen in eindejaarsgeschenken.

De hele productieketen vergroenen

Onze eigen organisatie duurzaam maken is natuurlijk niet zo moeilijk. Ons doel is de hele keten te vergroenen. Dit rapporteren we tweemaal per jaar aan onze klanten. Zo blijf jij op de hoogte van de impact die jij hebt gemaakt.

We nemen duurzaamheid hartstikke serieus

NaVijfen blijft alle ontwikkelingen rondom de verschillende keurmerken oplettend in de gaten houden. Van onze leveranciers verwachten wij hun processen aan ons inzichtelijk te maken. Dit kan middels diverse keurmerken. Echter, niet elk keurmerk is hier geschikt voor, enkele keurmerken worden gebruikt voor het greenwashen van activiteiten. Daarom hebben we de volgende bewuste certificeringen op de planning voor 2023.

EU-BIO

Demeter

PSO

SKAL BIO