Ontdek jouw Sinterklaas cadeau: lekkers wat je nooit eerder hebt geproefd

Chocolade letters van de Belgische chocolatier, zoete marsepein dat in je mond smelt en pepernoten van de verse bakker. Hieronder vind je een arsenaal aan authentiek snoepgoed in een nieuw jasje, bijzondere borrelhappen en lekkers wat je nog nooit eerder hebt geproefd. Kies gauw iets lekkers uit en peuzel het in je eentje of samen met je collega’s op.

Gevulde Chocoladeletter

's Werelds eerste gevulde chocoladeletter!

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Happy Chocoladeletter

Dikke plus: gemakkelijk door de brievenbus

10.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Grote aantallen of personaliseren?
Vraag een offerte aan!

Vraag jouw offerte aan

Pepernoten bakmix

Smaakt net als vroeger!

9.45 incl. btw

Bekijk dit pakket

Speculaascake bakmix

Mmm, vers smaakt 'ie het best!

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Verrassen voor Sinterklaas? Origineel Sinterklaas cadeau bestellen natuurlijk

We hebben een neus voor duurzame Sinterklaascadeaus, bijzondere sinterklaasgeschenken en originele Sinterklaas borrelpakketten. Kortom: een leuk Sinterklaas cadeau. Met deze topcadeaus mag je zeker bij je collega’s, vrienden of familie over de vloer komen. En al helemaal als we je vertellen dat alles elektrisch vervoerd wordt. Dat is pas groen!

Duurzame en biologische Sinterklaascadeaus, kan dat?

Jazeker, we hebben het aan Sint en Groene Piet gevraagd. Net als hun houden we van groen. De kleur groen. Duurzaam groen. Biologisch groen. En niet alleen de hapjes en drankjes zijn groen. Wist je dat 96% van ons verpakkingsmateriaal gerecycled is? Of dat we alles elektrisch verzenden met GoGreen? Nu wel. Zo houdt iedereen van fair trade chocoladeletters, lokaal gebakken pepernoten en Amsterdamse speculaascake van de sociale werkplaats. Want wie groen doet, groen ontmoet. Daarom is onze focus op de toekomst. Duurzaam, biologisch en elektrisch verzonden. Kortom: we zijn gek op groen!

Sinterklaas cadeau brievenbuspakket kopen

Klein brievenbuspakketje voor Sinterklaas? We’ve got you. We hebben een arsenaal aan leuke brievenbuspakketjes voor ieder wat wils. Zoek je chocoladeletters? Dat hebben we. Authentiek snoepgoed? Geen probleem. Alleen snackjes? Ook aan gedacht. Klein maar fijn is dus helemaal geen probleem. Zelfs als je een brievenbuspakketje op maat wilt maken denken we gewoon met je mee.

Sinterklaas borrelpakket als cadeau bestellen

Kies voor een Sinterklaas borrelpakket als je trek hebt in meer. Waar de max ligt? Dat bepaal je zelf. Je kunt het zo gek en groot maken als je zelf wilt. Leuk om te weten: een pakket op maat samenstellen kost je niks extra’s. Dat is mooi meegenomen. Of liever een Sinterklaascadeautje voor jezelf bestellen? Peuzel stiekem al dit lekkers helemaal zelf op. Wij vertellen het niemand door hoor. Maar misschien dat Sint en Piet het zien.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.