Je collega’s verrassen doe je bij NaVijfen

Vier de lente met kleurrijke bloembommetjes! Of verras alle choco-holics op werk met gevulde paaseitjes met praliné of crème of een heerlijke paashaas van de beroemde Belgische chocolatier Valentino.

Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke Pasen met je hardwerkende collega’s, familie of met je beste vrienden hebt!

1 persoon

Chocolade paaskuiken brievenbuspakket

Wie was er eerder, de kip of het ei?

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade paashaas brievenbuspakket

Oef, fair trade chocolade!

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Een Paasborrel pakketje op maat maken?

Dat is bij ons een eitje!

Bestel je paaspakket op maat!

1 persoon

Chocolade paaseitjes

Paaseitjes in de smaken: pistache, advocaat en framboos!

11.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade paashaasjes

Mmm, genieten geblazen!

6.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade paasei

Wie was er eerder, de kip of het ei?

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Vrolijk paasreep

Personaliseren? Daar zit wat paashaas-t bij!

5.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Paasstol

Gouden medaille!

8.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Verrassen met Pasen is voor ons een eitje!

Originele Paasideeën vind je bij NaVijfen. Want verrassen doe je niet met standaard geneuzel, maar met bijzondere producten. Duurzaamheid en lokale producten staan bij ons hoog aangeschreven. Daarom zijn we fan van de biologische sapjes van Schulp, hardgekookte eitjes van de lokale kippenboer en vers fruit en groenten voor op je broodje.

Vul dat aan met koffie gemaakt door ex-gajes of thee rechtstreeks uit de bajes. Wij vinden dat hapjes en drankjes lekker zijn, maar ook om terug te geven aan de maatschappij. Daarom werken we samen met Zuivere koffie en Guil-tea.

Bestel verrassende bloembommetjes voor je collega’s

Begin de lente goed met feestelijke en kleurrijke bloembommetjes. Deze gekleurde bolletjes zitten vol zaadjes van wilde bloemen. Strooi ze in de tuin, in bloembakken of langs de kant van de weg. Gooi er een beetje water overheen en er zullen prachtige weelderige wilde bloemen uitkomen.

Gemakkelijk naar kantoor te verzenden zodat je het zelf aan je collega’s kunt geven in een klein doosje. Heb je collega’s die nog steeds thuiswerken? Dan sturen we met gemak de resterende bloembommetjes naar de thuiswerkers. Geen probleem!

Hoe eet jij je eitjes? Met chocolade natuurlijk!

In 2023 regelen we weer de leukste paaspakketjes. Gewoon thuis of op kantoor bezorgd. Wist je trouwens dat de paaseitjes dit jaar van de beroemde Belgische chocolatier Valentino komen? Nee? Nu wel. Geloof ons, dat zijn de lekkerste!

Waardering tonen én samen met je collega’s zijn doe je met de paaspakketten van NaVijfen. Verras je hardwerkende collega’s, ijverige werknemers of gezellige vrienden met een origineel paaspakketje vol lekkers. Stel het pakket helemaal zelf samen en geniet van de lekkere hapjes en drankjes in de borrel.

Paasborrelpakket samenstellen? Doen we!

  • Bijzondere producten met een uniek verhaal.
  • Voor ieder wat wils, ook vegetarisch en non-alcoholisch.
  • Altijd op tijd! Gewoon thuis of op kantoor bezorgd!
  • Paasborrelpakketje op maat? Ja graag!

Van inspiratieloos naar een goed gevulde borreldoos

Zijn je originele paasborrel ideeën op? Geen probleem, bij ons borrelt het van de paasborrel ideeën! Speciaal als je jouw personeel wilt verrassen met een paascadeau. Want een écht Hoppy Easter vier je natuurlijk met een paasborrel. Dat betekent proosten met een speciaalbiertje, een frisje of een wijntje. Liever een alcoholvrije optie? Ook daar hebben we aan gedacht. Bijvoorbeeld met een gezellig ontbijt, een lekker taartje tussendoor of een verrassend lunchpakketje. Genieten doet iedereen gemakkelijk vanuit zijn eigen huiskamer.

NaVijfen denkt buiten de borrelbox

In onze borrelbox vind je geen standaard supermarktproducten. Een paasborrel pakket voor je collega’s bestellen betekent dat je rekening moet houden met dieetwensen. Van vegetarisch tot notenallergieën. Hiermee rekening houden is nogal een werk. En dat inpakken, dat doe je zelf niet. Laat dat maar aan ons over. Wij verpakken en versturen met gemak een paasborrel pakket dat aan al jouw wensen voldoet. Jouw collega’s verrassen is voor ons een (paas)eitje!

Verras je collega’s met een online paasborrel of paaslunch

Zo vind je geen gekke zooi in een paasborrel pakket van NaVijfen, maar een arsenaal aan lekkere en verrassende producten. Smaak staat bij ons voorop! Ook houden wij van duurzame producten met een goed verhaal. Zo krijgt iedere collega een paascadeau met een kleine beschrijving per product. Zo leert iedereen dat deze chocolade eitjes van echte Belgische chocolade gemaakt zijn. Dat is wel het lekkerst. En de hardgekookte paaseieren? Die zijn van de lokale kippenboer.

NaVijfen gaat van ’t padje af! Bijzondere paascadeaus op je deurmat!

Bestel jouw paasborrel bij NaVijfen. We versturen het paascadeau voor je werknemers gemakkelijk bij iedereen thuis.  Bestel jouw paas borrelpakket of paaslunch bij NaVijfen.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.