Duurzame pannen van Combekk

 

Met passie voor koken en voor de planeet maakte Combekk als eerste een gietijzeren pan van 100% gerecycled ijzer. Hoe dat kan? Het ijzer verliest geen kwaliteit. Zo tovert Combekk de pannenindustrie om naar groen, vernieuwend en kwalitatief. No waste en no nonsense. Die pannen gaan jaren mee! Met Combekk is niet alleen je avondeten duurzaam, maar ook jouw pannen. Dat sluit mooi aan op jouw duurzame bedrijfsdoelen.

 

Zie je een mooi cadeau voor belangrijke zakenrelaties of voor jouw collega’s? Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Dutch Oven

Koken in stijl!

Double Handle Fry Pan

Re-usable en handig!

Stainless Steel Set

4 stuks luxe pannen!

Aluminium Wokpan

Éenpansgerecht? Yes please!

Aluminium Frypan Y

Van alle markten thuis met deze frypan!

Snijplank

Van 100% gerecycled papier. Ja, echt waar!

Offerte voor pannen op maat?

Grotere hoeveelheden toevoegen aan een pakket voor je werknemers?
Vul hieronder het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kunt de relatiegeschenken en pakketten van NaVijfen gemakkelijk per stuk bestellen. Wil je de relatiegeschenken verzenden in eigen verzenddoos? Neem dan even contact op.

Dat kan ook bij ons. Van gegraveerde borrelplanken, flesopeners of kurkentrekkers tot een gepersonaliseerde verzenddoos. Of een giftbox met chocolade of een geurdiffuser.

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.