Kom langs bij het NaVijfen Kerstevent!

Kun je ook niet wachten tot het kerst is? Goed nieuws, want op 28 en 29 september organiseren we het NaVijfen Kerstevent 2023! Hier lanceren we onze online kerstshop met de leukste cadeaus. Van tassen en koffers tot speakers en pannen. Of houden jij en je collega’s meer van de heerlijk geurende zeepjes en kaarsjes? Het is allang niet meer alleen maar eten en borrelen wat de klok slaat bij NaVijfen.

De primeur op het gebied van nieuwe (kerst)producten

Als je langskomt doe je automatisch mee met de NaVijfen Borrelclub en krijg je af en toe smakelijke samples van nieuwe producten opgestuurd. Op deze middagen kun je gezellig kennismaken, proeven en een beetje netwerken.

Wie, wat & waar!

Datum:                Donderdag 28 september           15:00 tot 20:00 uur
Datum:                Vrijdag 29 september                    15:00 tot 20:00 uur
Waar:                   Music Meeting Lounge, Badlaan 1 BIS, Amstelveen (gratis parkeren!)

Wat kun je verwachten?

  1. Het allernieuwste 100% duurzame kerstassortiment proeven, voelen en ruiken! Ontdek de nieuwste smaken van 2023, spiksplinternieuwe duurzame gadgets en leer de nieuwste biologische zeepjes kennen.
  2. Een gezellige avond de lekkerste hapjes proeven met de mogelijkheid om een beetje te netwerken. Samen maken we er een onvergetelijke middag van.
  3. Kom proeven, proeven en nog eens proeven. Van de allerlekkerste chocoladeletters voor Sinterklaas tot het nieuwe kerstassortiment en de eerste trends voor 2024!
  4. Ontmoet de gezichten achter NaVijfen, onze leveranciers en de designers. Kom gezellig kennismaken en ideeën over kerstpakketten uitwisselen.
  5. Je gaat naar huis met een bijzondere giveaway!

Reserveer jouw plekje!

Vul het formulier hieronder in om jouw plekje voor het NaVijfen Kerstevent te registreren en je giveaway te reserveren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.