Wijn, karaf & glazen

Let op! Leverbaar per 1 december!

Wijn, karaf & glazen. Met liefde uitgezocht als relatiegeschenk. Bijzondere Spaanse of Franse wijn met een luxe wijnkaraf en wijnglazen. Daar mag je zeker mee over de vloer komen bij belangrijke zakenrelaties, je jarige collega’s of als jubileumgeschenk. Voor welke wijn je kiest, dat bepaal je helemaal zelf. Wij hebben onze favoriet hier al standaard aan toegevoegd. Een Garnacha Tintorera parel uit 2017 uit Almansa, Spanje.

Zeg het met chocolade; geef bijzondere en duurzame chocolade erbij cadeau. Van Catànie Cudié, Valentino Chocolatier of Chocolate and Love. Met liefde komt er een mooi geschenk aan.

43.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in cadeaus

Wijn, karaf & glazen, een bijzonder geschenk

Deze geschenkverpakking met karaf en glazen wordt veilig thuis afgeleverd. En jouw favoriete fles wijn? Die wordt er netjes naast verpakt. Zo tover jij een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bij dit pakket zit een fles Garnacha Tintorera van Mi Tractor Azul. Deze wijn wordt duurzaam gegroeid en verbouwd. Net als de druiven die nog steeds met liefde met de hand geplukt worden. Garnacha Tintonera is een onbekende druif, maar de wijnen hiervan? Onweerstaanbaar. Daarom zijn we zo enthousiast over dit pareltje. De smaak is herkenbaar, met veel fruit en een donkerrode kleur. Dat moet wel een soepele maar temperamentvolle Spaanse zijn!

Liever een andere wijn bij dit pakket? Geen probleem, neem even contact op met Patrick en hij helpt je direct verder.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen