Don’t Panic It’s Organic Malbec

Don’t Panic It’s Organic Malbec. Deze Malbec wordt helemaal biologisch verbouwd ten oosten van Bordeaux. De donkerrode Malbec druiven die gebruikt worden komen van 1 specifiek stuk van de wijngaard waar ze de fijnste zonnestralen vangen voor dit unieke wijntje. Daar komt vast die intense donkerpaarse kleur vandaan!

Jaar: 2022
Druif: Malbec
Streek: Frankrijk
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpromillage: 12,5%

11.79 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 11.79 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Wijnhuis Château Saint Julian

Het Wijnhuis Château Saint Julian wordt volledig biologisch gevoerd door drie hardwerkende broers in het zuiden van Frankrijk. Je bent er misschien wel eens geweest: Saint-Pey-de-Castets, dat ligt iets ten oosten van Bordeaux! Hier werken de gepassioneerde broers Bentejac samen om biologische wijnen te maken die goed zijn voor milieu en klimaat.

Hoe ze dat doen? Simpel. Ze werken met een tweetal principes: de beste druiven en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Omdat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, hebben ze natuurlijk een biologisch en ecologisch keurmerk gekregen voor de Don't Panic It's Organic lijn van Malbec, Cabernet Sauvignon en de Merlot. Dat hebben ze goed voor elkaar in Saint-Pey-de-Castets!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen