Domaine des Clos Godeaux Les Coteaux

Onbekend maakt niet altijd onbemind. Neem bijvoorbeeld deze Domaine des Clos Godeaux Les Coteaux. Wist je dat de Chinonwijnen weer steeds populairder worden? Deze vintage heeft brons gewonnen op de Loire Wine Fair Angers 2021.

Als prijswinnaar natuurlijk terecht een van de huiswijnen van NaVijfen. Bestel ‘m voor jezelf of geef deze fles cadeau aan een belangrijke zakenrelatie of goede vriendin. Maar oef, deze mooie fles is moeilijk weg te geven…

Jaar: 2019
Druif: Cabernet Franc
Streek: AOC Chinon, Frankrijk
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 13,5%

11.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Domaine des Clos Godeaux Les Coteaux, smaakmaker bij NaVijfen

De fles is bijzonder, maar hoe zit het met de smaak? Wijnen moet je proeven, proeven en nog eens proeven. Zo is deze kanjer in ons assortiment terecht gekomen. Het begint bij z'n intense donkerrode kleur. Een prachtige wijn met subtiele geuren als peper en aardbei.

In het smaakpallet kun je alle soorten rood fruit vinden, vers en gesuikerd fruit. Een goede lengte over de smaak met lichte tannine op het eind. Een heerlijke smaaksensatie op kamertemperatuur. Geen wonder dat het enkele prijzen op de Loire Wines Fair, Hachette Guide en International Cabernets gewonnen heeft. Wat een opscheppers, maar met zo veel prijzen mag dat ook wel...

Wijnhuis Les Coteaux

Wijnhuis Les Coteaux is te vinden in het idyllische stukje van de Loire, tussen de hardwerkende lokale wijnboeren. Langs dit rivierengebied worden misschien de bekendste wijnen van Frankrijk gemaakt. Maar Les Coteaux focust zich op onontdekte pareltjes. Kwaliteit voor kwantiteit met een kleine productie wijnen met een bijzondere smaak.

Les Coteaux staat bekend om het duurzame verbouwen van hun druiven. Dat doen ze helemaal zonder zooi. Dat betekent geen chemische bestrijdingsmiddelen, maar natuurlijke producten en een flinke portie liefde voor de natuur. De druiven worden jaarlijks begin september geplukt en in de wijnkelders gelegd om minimaal 7 maanden verder te rijpen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen