Liefde gaat door de maag. Daarom geef je toch geen standaard bosje rozen?

1 Persoon

Chocolade hart brievenbuspakket

Verras met een chocolade hart!

8.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Where Beer Meets Chocolate

Chocolade met bier ganache!

18.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Pathé Thuis Borrelpakket

Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen avond in je thuisbioscoop.

23.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

Jij geef toch ook een liefdevol cadeau?

Van kleine Valentijnsborrels tot zeer uitgebreide en luxe Valentijnspakketten; wij zorgen er met de lekkerste producten en de beste service gegarandeerd voor onvergetelijke Valentijnsdag!

Met de Valentijnsborrelpakketjes verras je Valentijn, ouders of allerliefste collega’s. Ga je voor een klein maar fijn brievenbuspakketje, een Valentijnsborrel of een avondvullende uitgebreide filmborrel. Allemaal met liefde ingepakt.

Onze missie is een geslaagde Valentijnsborrel, onze kernwaarden:

  • Bij iedere borrelbox krijg je een korte geschiedenis per product. Zo leren jij en je collega’s er wat bij!
  • Is de ene collega vegetarisch en houdt de ander wel van een stukje worst? Geen probleem. We maken de borrelpakketten gemakkelijk op maat!
  • Altijd op tijd! Gewoon thuis of op kantoor bezorgd!
  • Geen verborgen kosten, alles is inclusief bezorgkosten én BTW!
  • Heb je speciale wensen of een beperkt budget? Ook dan stellen we een
    verrassend leuk pakket voor je samen. Dat kost je niks extra.

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle heerlijke Valentijnsborrels van NaVijfen

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.