Van kleine Valentijnsborrels tot zeer uitgebreide en luxe Valentijnspakketten; wij zorgen er met de lekkerste producten en de beste service gegarandeerd voor onvergetelijke Valentijnsdag!

VBB Valentijn 8

VideoBelBorrel Valentijnseditie

Een lekker drankje naar keuze met speciaal geselecteerde chocolaatjes, gepofte Parmezaanse kaassnacks, Britse chipjes, Italiaanse olijfjes en meer lekkers! Inclusief geurkaarsje, speciaal voor Valentijnsdag!

Pathe thuis borrelpakket film

Valentijns Filmborrelpakket

Een soepel flesje wijn met een heerlijk koel speciaalbiertje, een Pathé filmbon met knapperige handgekookte chips, Britse pub nuts, poppende popcorn in een feestelijke verpakking. Dat is genieten!

20210127 Valentijnsborrel

Valentijnsborrel

Een borrelpakket met een lekkere soepele fles wijn, twee Italiaanse sapjes met een lichte bubbel. Daarnaast word je verrast door verschillende zoete snackjes zoals tropische vruchtjes, chocolaatjes en meer!

Online of offline Valentijnsdag vieren?

2020 is een onstuimig jaar geweest waarin de (werk)relaties op de proef gesteld werden. Daarom wil je in 2021 juist meer waardering tonen. Hoe kan dat beter dan met een Valentijns borrelpakket?

Met de online NaVijfen Valentijnspakketten kun je dit jaar toch samen genieten van een online borrel met je vriend(in), vrienden of collega’s. Sowieso gaan jullie genieten van de lekkere hapjes en drankjes die speciaal voor jullie samengesteld zijn.

Onze missie is een geslaagde Valentijnsborrel, onze kernwaarden:

  • Bijzondere producten met een uniek verhaal.
  • Voor ieder wat wils, ook vegetarisch en non-alcoholisch.
  • We geven graag ondersteuning bij het faciliteren van benodigdheden.
  • Altijd op tijd! Gewoon thuis of op kantoor bezorgd!
  • Geen verborgen kosten, alles is inclusief bezorgkosten én BTW!
  • Ook kan er een borrel op maat samengesteld worden!

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle heerlijke Valentijnsborrels van NaVijfen

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.