Van de bekende VideoBelBorrel met een paastintje tot een uitgebreide Paasbrunch: wij zorgen er met de lekkerste producten en de beste service gegarandeerd voor dat je een onvergetelijke Pasen met je dierbaren hebt!

paasborrel box

VideoBelBorrel Paaseditie

Lekkere drankje(s) naar keuze met chocolade paaseieren van Chocolatier Valentino, een advocaatlikeurtje, gepofte Parmezaanse kaassnacks, snackjes, twee hardgekookte eieren en een ouderwets ei-schildersetje!

Paaseieren borrel pakket

Paasbrunch pakket

Een zelf samen te stellen Mimosa, twee lekkere broodjes, lekkere Hollandse kaas, Spaanse chorizo, twee hardgekookte eieren, luxe confiture en een paasei-schildersetje! Wie van je collega’s of familie maakt het mooiste ei?

pasen borrelbox

Paasborrel

Ook met een zelf samen te stellen Mimosa, een soepel flesje wijn, Paas-IJ van Brouwerij ‘t IJ, een mocktail van Soof, luxe Caciotta kaas, ambachtelijke serranoham, luxe gevulde paaseitjes van Chocolatier Valentino. Ook met een leuk schildersetje!

Online of offline Pasen vieren?

In 2021 gaan we gewoon verder met het digitaal en volledig coronaproof borrelen op afstand!

Met de NaVijfen Paaspakketten kun je je waardering tonen en toch gezellig samen Pasen vieren met je werknemers, collega’s, vrienden of familie. Sowieso gaan jullie genieten van de lekkere hapjes en drankjes die speciaal voor jullie samengesteld zijn.

Onze missie is een geslaagde Paasborrel, onze kernwaarden:

  • Bijzondere producten met een uniek verhaal.
  • Voor ieder wat wils, ook vegetarisch en non-alcoholisch.
  • We geven graag ondersteuning bij het faciliteren van benodigdheden.
  • Altijd op tijd! Gewoon thuis of op kantoor bezorgd!
  • Geen verborgen kosten, alles is inclusief bezorgkosten én BTW!
  • Ook kan er een borrel op maat samengesteld worden!

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.