Met de Online pubquiz van Samenquizzen.nl en een van de lekkere borrelpakketten van NaVijfen heb je alles in huis voor een geslaagde borrel met je collega’s!

Speel gemakkelijk op laptop of mobiel!

De online pubquiz is gemakkelijk te spelen op verschillende apparaten. Speel je liever met een groot scherm? Dan raden wij de laptop aan. Ben je handiger met een mobiel? Dan werkt dat natuurlijk ook!

Hoe werkt de online pubquiz?

Hebben jullie er zin in? Mooi! Dan gaan we verder met de breinbrekers. Quizzers, het is eigenlijk heel simpel. Je krijgt een 125-tal vragen. Totale duur is ongeveer een uurtje!
✓ Je start de quiz gemakkelijk op je telefoon of laptop
✓ Er zijn 120 waanzinnige vragen
✓ Iedere goede vraag is 10 punten waard!
✓ Je krijgt geen extra punten als je sneller antwoordt dan je collega’s, maar antwoord altijd binnen 14 seconden
✓ De pauze is op de helft van het spel; neem lekker nog een handje chips en vul je drankje bij!

online pubquiz borrelen

Vraag naar de mogelijkheden!

De pubquiz is alleen te bestellen in combinatie met een super leuk NaVijfen borrelpakket! Zo kun je lekker snacken terwijl je aan het quizzen bent. Je hoeft je alleen nog maar te focussen op het verslaan van je collega’s, vrienden of familie. Wij zorgen voor de rest!

Kies bijvoorbeeld uit de VideoBelBorrel, speciaal voor online borrelen. Of de VrijMiBorrel, inclusief een do-it-yourself hapje in. Bij de Superborrel loopt het borrelen van gezelligheid al helemaal uit de hand! Gezellig de strijd met elkaar aan gaan, samen op de bank of tegen elkaar als online teamactiviteit of als bedrijfsuitje online!

 

Waarom NaVijfen jouw borrel speciaal maakt:

  • Altijd op tijd in huis of op kantoor bezorgd!
  • Gemakkelijk een borrel op maat samengesteld!
  • Bijzondere producten met een uniek verhaal.
  • Voor ieder wat wils, ook vegan, vegetarisch en non-alcoholisch.
  • Geen verborgen kosten, alle prijzen zijn inclusief bezorging én BTW!
  • Kosteloos een persoonlijke boodschap!

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Als je het borrelpakket vóór 17.00 uur bestelt, nemen wij hem de volgende dag mee in de verzending. Het duurt meestal 1 á 2 dagen voor het thuis is. Wil je een borrelpakket bestellen voor een borrel die bijvoorbeeld volgende week plaatsvindt? Geef dan aan op welke dag je de borrelbox wilt ontvangen.

Natuurlijk kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is even contact op te nemen met onze borrelspecialist. Hij weet als geen ander wat er wel en wat er niet mogelijk is!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Alle prijzen die je op de website ziet zijn inclusief BTW! Zo schrik je bij het afrekenen niet van torenhoge prijzen. What you see is what you get 🙂

Ja! Als jij leuke collega’s hebt die in het buitenland wonen en wel een borrelpakketje verdienen, kunnen wij jouw pakketje naar het buitenland verzenden. Hier komen nog wel wat extra verzendkosten bij. Neem even contact op met Patrick om de prijs van de verzendkosten na te vragen!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten eigenlijk nog niet los besteld worden. Maar we kunnen wel een paar uitzonderingen maken. Stuur voor de zekerheid even een emailtje naar bestellen@navijfen.nl en dan gaan we samen even kijken of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.