Wereldkookpakket

In het wereldkookpakket krijg je het beste van twee werelden. We combineren natuurlijk biologische Italiaanse tagliatelle met een romgie pestosaus en zongedroogde tomaten met een uitgebreide Aziatische curry! Dat zijn twee gerechten die iedereen, groot of klein, wel lust. Deze wereldkookpakketten eet je niet in je eentje op, maar deel je met je gezin, met je beste vrienden of met je huisgenoten. Zo geniet iedereen van een stukje samen zijn deze kerst. Wist je trouwens dat je bij het kookboek van Fork Ranger niet alleen heerlijke recepten leest? Ook krijg je handige tips & tricks om dagelijks duurzamer te koken. En dat is helemaal niet moeilijk!

Deze box is voor 2 personen

49.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Ontdek biologische producten en bijzondere verhalen!

Inhoud Winter Wonderland

Hup, kookboek open en je tovert duurzame, biologische of FairTrade maaltijden op tafel. Met dit pakket nemen we je mee op een culinaire reis langs Azië en de Mediterranen. Je ontdekt het beste wat de biologische streken te bieden hebben, gewoon vanuit jouw eigen keuken. Geniet ervan!

 • Boek: Fork ranger boordevol biologische recepten, bourgondisch eten en tips & tricks om duurzamer te eten
 • Fair Trade Original: Basmatirijst
 • Fair Trade Original: Ananasstukjes
 • Fair Trade Original: Kokosmelk
 • Biologische cashewnoten van John Altman
 • La Bio Idea: Tagliatelle all'uovo
 • La Bio Idea: heerlijke zongedroogde tomaten
 • La Bio Idea: Pesto alla Genovese
 • Feestelijke receptenkaart
 • Optie: gepersonaliseerde geschenkdoos
 • Reis van je Spijs kaart: een vrolijke kaart waarin de ontvangers het duurzame verhaal achter de producten ontdekken

Fork Ranger: Ons Eten als Weg uit de Klimaatcrisis

Fork Ranger neemt je mee op een avontuurlijke reis met heerlijk eten. Op deze reis ga je de wereld rond van duurzame ingrediënten om tot pronkstukken te komen in de internationale keuken van India, Mexico, Brazilië, Rwanda en Italië. Voorkennis niet nodig! En of je nou iedere dag vlees eet of al jaren lang vegetariër bent, dat maakt niet uit.

Als iedereen z'n steentje bijdraagt aan duurzamer eten, wordt het vanzelf aantrekkelijker voor producenten om duurzaam te produceren. In dit pakket krijg je allemaal producten met een verhaal die je de goede weg op wijzen. Een must read voor iedereen die iets duurzamer wil eten, zonder dat er met opgeheven vingertje gewezen wordt naar wat wel mag en wat niet mag. Het belangrijkste is en blijft genieten. May the forks be with you!

Jouw eigen kerstdoos personaliseren, een pakket op maat samenstellen of een ander bijzonder product aan jouw kerstpakket toevoegen? Neem even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen