Wellness cadeauborrel

Ken je iemand die wel een ontspannen middag verdiend heeft? Bijvoorbeeld voor je jarige moeder, je hardwerkende collega of je partner? Dan heb je het juiste cadeau gevonden: de wellness cadeauborrel. Van jezelf verwennen met een Rituals… of The Body Shop pakketje tot een middag in de Veluwse Bron. Netjes ingepakt met twee flesjes prosecco, luxe single origin chocolade van Chocolatier Valentino.

Deze box is voor 2 personen

19.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Van een lekker geurtje tot een mooi kleurtje

Wat krijg je bij de wellness cadeauborrel?

Niet alleen een tegoedbon voor de spa. Dit pakket maakt de gewone kerstavond simpelweg speciaal. Pop de corn en trek die fles wijn open. Snaai tijdens het uitzoeken van de kerstfilm gauw een handje chips. De kerstavond is al zeker geslaagd.

  • Twee flesjes Italiaanse prosecco
  • Luxe single origin chocolate. Deze bonbons worden gemaakt met cacao uit één specifieke regio van de wereld. Gemaakt door Valentino Chocolatier.
  • Een wellness tegoedbon. Van een lekker geurtje bij de ICI PARIS tot een mooi kleurtje bij de Sunday's zonnestudio. Genoeg leuks te doen met dit fijne cadeau.
  • Optie voor bedrijven: bedruk een handdoek met jullie eigen logo voor een mooi aandenken voor je werknemers.

Jij drukt overal jullie stempel op

Plop de prosecco en proef de wereld van luxe bonbons gemaakt van cacao uit Ecuador, Ivoorkust, Brazilië, Ghaha, Papua en Vanuatu. Mmmm, dat smaakt (h)eerlijk! Nu maar eens kiezen wat je met de cadeaubon gaat doen...

Tip voor een extra fijn gevoel: Stop er een zachte handdoek bij. Niets zegt meer dan een mooi cadeau. In grotere hoeveelheden kun je ze zelfs laten bedrukken met het bedrijfslogo. Bel even met Patrick voor de mogelijkheden.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen