Rode wijn met Catànie Cudiés

Rode wijn met Catànie Cudiés? Dit wijntje is zeker een prachtig gezicht. Een vurige Spaanse Crianza. Vol temperament maar zeker niet té gek. Dit pareltje is lekker toegankelijk. In Spanje weten ze namelijk wel hoe ze wijn moeten maken. Combineer dit met heerlijke Catalaanse chocoladetruffels en een bijzonder geschenk is geboren.

Jaar: 2018
Druif: Cabernet en Tempranillo
Streek: DO La Mancha, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 14%

24.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Bestel een relatiegeschenk dat blijft hangen! Rode wijn met Catànie Cudiés

Rode wijn met Catànie Cudiés, smaakmaker tijdens de kerst!

Verras je (zaken)relaties of personeel met deze bourgondische Catalaanse chocobommetjes tijdens de feestdagen. Een fijn cadeau en een groot gebaar richting je hardwerkende personeel: een luxe fles rode wijn met Catalaanse chocoladetruffels.

  • 1 fles Martinez Saez Vina Orce Cabernet Sauvignon, Tempranillo Crianza
  • 250 gram Catànie Cudiés. Gekarameliseerde amandelen omhuld in een laagje chocolade

Verpakt in een mooie cadeaudoos en gemakkelijk naar kantoor gestuurd. Zo kun je ze zelf uitdelen. Liever alles bij iedereen thuisgestuurd? Geen probleem. Dat maakt ons niets uit.

Catànie Cudiés

De razend populaire Marcona amandelen waren de favoriet van Joseph Cudié. Net iets buiten Barcelona begon hij daarom zijn chocoladeatelier. Drie generaties later hebben zijn kleinkinderen het familiebedrijf uitgebreid tot een internationale onderneming, maar nog steeds op dezelfde plek.

Net als NaVijfen, was Joseph op zoek naar nieuwe smaaksensaties. Voor lekkers hoefde hij niet ver te zoeken. Hij begon met het karameliseren van zijn favoriete noot: de Marcona amandel. Deze werd omhuld met een laagje witte chocolade en afgemaakt met cacaopoeder: de Catanie Cudié was geboren.

Deze verrukkelijke smaaksensatie gaat verder dan bekende melk, witte en pure chocolade, maar verrast met friszure limoenchocolade, biologische yoghurtchocolade en zoete crème brûlée zoals je nog nooit in chocolade geproefd hebt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen