Risotto Around the X-mas Tree

Let op! Leverbaar per 1 december!

Een kerstpakket met een écht bijzonder kerstverhaal? Risotto Around the X-mas Tree combineert het beste van Italië, gemakkelijk onder de kerstboom. Dit kerstpakket is zeker geen oude troep. Deze paddenstoelenrisotto smaakt naar het beste vanuit Italië. Gedroogde paddenstoelen, paddenstoelenbouillon en risottorijst.

1 ding is zeker: dit kerstpakket eindigt niet in de kastjes, maar gaat direct op tafel. Wil je een blijvend aandenken erbij cadeau geven? Geen probleem. Neus tussen de blijvende kerstgeschenken. Genieten maar.

Deze box is voor 2 personen

22.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Simply Christmas: lekkers & gezelligheid

Samenstelling van Risotto Around the X-mas Tree

Genoeg om van te smikkelen met deze avontuurlijke risotto. En of je er vlees bij doet is ieder z'n eigen keuze. Liever nog extra producten toevoegen aan het kerstpakket? Dan vertellen we de kerstelfjes dat ze het pakket moeten aanpassen. In dit kerstpakket krijg je:

  • Chardonnay van Alsón
  • Italiaanse risotto rijst
  • Gedroogde paddenstoelenmix
  • Paddenstoelen bouillonblokjes
  • Receptenkaartje
  • Optie: pan van gerecyclede spoorwegen

Bestel een kerstpakket voor je hardwerkende collega's

Ciao bello! Dit Italiaanse pareltje is per stuk te bestellen. Voor jezelf, voor je thuiswerkteam of voor jouw personeel. Met liefde voegen we kosteloos een kaartje toe en passen we de producten in jouw box aan tot het helemaal aan jouw wensen voldoet.

Wil je een uitgebreider kerstpakket bestellen? Zoals hetKerstpakket All I Want For X-mas of het Kerstpakket Jingle All The Way

Of staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies dan voor Het Groene Kerstverhaal

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen