Kerstpakket Sporten Maar!

Ontmoet ons exclusieve kerstpakket met een sportieve twist! Een actief en healthy kerstpakket die je gemakkelijk cadeau doet aan je collega’s. Dat is Kerstpakket Sporten Maar! Een activity bag van het gerenommeerde merk Reisenthel gevuld met gezonde en bourgondische snacks. Mmm, dat klinkt goed!

Perfect voor iedere sportieveling, voor onderweg of zelfs als weekendtas. Inclusief een speciaal vakje voor je stinkende sportschoenen. Geen gedoe, nooit meer moe. Behalve als je je workout goed gedaan hebt…

Deze box is voor 1 persoon

57.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Nooit meer stinkende kleding na 't sporten!

Kerstpakket Sporten Maar!

Laten we er niet omheen draaien. De Reisenthel sporttas is dé eye-catcher van dit pakket. Gevuld met heerlijke, sportieve snacks en drankjes wordt dit een avontuur om tijdens de feestdagen uit te pakken! Van bijzondere kaas met een duurzaam verhaal tot gezonde smoothie snack van DeJunked. Hier word je zeker blij van:

  • Reisenthel: een duurzame activitybag van het gerenommeerde merk Reisenthel. Deze sporttas heeft zelfs een apart vakje voor je schoenen. Handig!
  • Een gezonde smoothie van DeJunked
  • 2 sachets biologische cacao, speciaal voor (h)eerlijke chocolademelk
  • Fiandino kaas, gemaakt door scharrelkoeien
  • King Monty vegan chocoladesticks. Zónder koemelk, maar mét rijstemelk
  • Deli di Paolo: biologische crackers met zeezout
  • Van Ton's paprika chilispread
  • Krupi chips van oesterzwammen
  • Optie: gepersonaliseerde geschenkdoos
  • Reis van je Spijs kaart: een vrolijke kaart waarin de ontvangers het duurzame verhaal achter de producten ontdekken

Reisenthel: deze duurzame tassen gaan lang mee!

Reisenthel is al meer dan een halve eeuw een begrip! Van coole koeltassen, stoere rugtassen en handige weekendtassen. Reisenthel weet dat het plastic afval van PET-flessen een groot probleem is wereldwijd. Maar daar hebben ze iets voor bedacht: handvaten van gerecyclede flessen. Zo wordt er afval hergebruikt in plaats van meer afval te creëren.

Hoe dat recycle-proces in z’n werk gaat? De flessen worden verstampt, gewassen, gesmolten en gevormd tot nieuw materiaal. Daarna wordt dit materiaal gebruikt voor de buitenkant en voor verschillende duurzame handvaten. Dat is goed geregeld, of niet!

Jouw eigen kerstdoos personaliseren, een pakket op maat samenstellen of een ander bijzonder product aan jouw kerstpakket toevoegen? Neem even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen