Kerstpakket Social X-mas

Van in de bak naar aan de bak! Met dit Kerstpakket Koffie Deluxe help jij (ex-)gedetineerden aan een veilige terugkeer in de samenleving. Want Zuivere Koffie gelooft in een tweede kans. En dat is hun doel: ex-gedetineerden een tweede kans geven in de samenleving.

Dus deze kerst geef jij niet alleen een mooi kerstgeschenk, maar ook nog eens een goed gevoel. Want alle pakketten van NaVijfen worden ingepakt worden door Participatie Bedrijven (dit zijn de voormalig sociale werkplaatsen). Zo krijgen deze kanjers de kans om bij te dragen aan de maatschappij én zo krijgen zij een gezicht in de samenleving. En dat vinden we super belangrijk. Jouw collega’s weten hoe belangrijk jij dit vindt. Daarom zit er in ieder pakket een kaartje van de inpakker bij en de mogelijkheid om ze te

Deze box is voor 2 personen

59.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Deze moet je proeven!

Kerstpakket Tussendoortjes

Dit zit boordevol lekkers, speciaal om deze de feestdagen jouw collega's te verwennen. Al deze bijzondere producten hebben een positieve impact op dierwelzijn, mens en/of milieu en zijn biologisch afbreekbaar. No-waste, no nonsense. In dit Kerstpakket Koffie Deluxe krijg je de volgende feestelijke items:

  • Voorraadbus Plants M van Bioloco
  • Heerlijke biologische koekjes van Lisa's Choice
  • Vegan chocolade tin van King Monty
  • Gemalen koffie van Zuivere Koffie. Gebrand in de bajes!
  • Kari's crackers, gebakken door de sociale werkplaats
  • Designer thermosbeker van Bioloco
  • Designer theedoek van Bioloco
  • Optie: gepersonaliseerde geschenkdoos
  • Reis van je Spijs kaart: een vrolijke kaart waarin de ontvangers het duurzame verhaal achter de producten ontdekken

Milieuvriendelijke producten van Bioloco

Als een van de koplopers in de markt zet Bioloco zich in om plastic afval te verminderen door slimme en milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden. Daarom worden alle producten van Bioloco gemaakt van PLA. Dat materiaal is helemaal biologisch afbreekbaar is. Nee, nee, het beschadigt of verdwijnt niet als je het in de vaatwasser doet. Maar zodra je er genoeg van hebt, kan het gewoon in de compostbak! Ook maken ze veel gebruik van bamboe. Bamboe is een grassoort dus worden er geen bomen voor gekapt. Goed over nagedacht!

Jouw eigen kerstdoos personaliseren, een pakket op maat samenstellen of andere bijzondere producten van Bioloco in jouw kerstpakket doen? Neem even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen