Kerstpakket Moment Voor Jezelf

Tijd om je collega’s in de watten te leggen na een jaar hard werken. Dat doe je met het Kerstpakket Moment Voor Jezelf. Loop je neus achterna en ruik eens aan de heerlijk geurende zeepjes, zijdezachte lichaamsverzorging en de bijzondere repen kwaliteitschocolade. Combineer dat met een glaasje bruisende biologische iced tea en ieder komt (h)eerlijk tot rust na een jaar kei en keihard werken.

Alle pakketten worden ingepakt door Participatie Bedrijven (voormalig sociale werkplaatsen). Deze kanjers krijgen zo een gezicht in de samenleving. En dat vinden we super belangrijk. Daar draag jij toch ook graag aan bij?

Deze box is voor 2 personen

52.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Heerlijk genieten van zijdezachte huidverzorging

Kerstpakket Moment Voor Jezelf

Hmmm, ruik je dat? Dat zijn de heerlijk geurende verzorgingsproducten van Kayori en Urtekram. Speciaal om jou en jouw collega's wat extra welverdiende ontspanning te geven. Combineer dat met smakelijke biologische chocolade en biologische iced tea en wedden dat ieder in no-time helemaal zen is?

 • Biologische bruisende bubbels: alcoholvrije iced tea van Sparkteez! Gemaakt door een echte champagneboer
 • Chocoladereep Mint 67% puur van Chocolate and Love
 • Chocoladereep Sinaasappel 71% puur van Chocolate and Love
 • Chocoladereep Karamel Zeezout 55% puur van Chocolate and Love
 • Urtekram; biologische body wash van citroengras
 • Urtekram; biologische body lotion van citroengras
 • Heerlijk geurende badparels van Kayori
 • Een body bar voor zijdezachte huidverzorging van Kayori
 • Luxe groene handdoek van Kayori
 • Optie: gepersonaliseerde geschenkdoos
 • Reis van je Spijs kaart: een vrolijke kaart waarin de ontvangers het duurzame verhaal achter de producten ontdekken

Zijdezachte verzorging van Kayori en Urtekram

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen. Je vergeet ze gauw, maar Kayori wil je helpen om hier meer van te genieten. Daarom produceren zij duurzame verwenproducten. Van heerlijk geurende handzeep tot bruisend badzout of een geurkaars in een re-usable tinnen blik. De partners van Kayori voldoen aan alle Fair Trade en biologische keurmerken en zo ontstaat een mooie lijn bijzondere verzorgingsproducten. Mmm, genieten!

Heb jij je ook afgevraagd waarom Scandinavische mensen er zo goed uit blijven zien? Dat komt vast door Urtekram Nodic Beauty! Ruim 40 jaar verblijdt Urtekram de inwoners van Scandinavië, een hele hoop EU-landen en een groot deel van de wereld met heerlijk geurende verzorgingsproducten met een duurzaam verhaal. Denk aan biologische shampoo, dag- en nachtcrèmes en zelfs tandpasta. Maar ook zijdezachte handzeep en zijdezachte bodylotion.

Wil je jullie eigen kerstdoos personaliseren, een pakket op maat samenstellen of andere bijzondere producten van deze twee mooie merken in jouw kerstpakket doen? Neem even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen