Kerstpakket Let’s Get Cooking!

Let op! Leverbaar per 1 december!

Zet je collega’s aan het werk met dit fantastische kerstpakket Let’s Get Cooking! Schort om, vuur aan. Aan het werk met deze fantastische producten, rechtstreeks uit Italië. Smakelijk, vega en helemaal duurzaam. Dus naast een fantastisch kerstpakket geef je ook nog eens een goed gevoel cadeau. Ja, hij is leuk. Bijna te leuk om weg te geven. En natuurlijk krijg je de pan er gewoon bij!

Liever een kerstpakket op maat samenstellen? Geen probleem. We luisteren naar jouw wensen en komen met een kerstpakket dat verrast. Helemaal duurzaam en helemaal zoals jij dat wilt.

54.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Hmmm, dit moet je proeven!

Kerstpakket Let's Get Cooking!

Oef, van dit pakket geniet je door te proeven, smikkelen en eten. Maar vooral door te genieten. Geniet van risotto zoals de Italianen maken.

  • 20 cm pan van Combekk. Helemaal gerecycled.
  • Bourgondische Italiaanse Risottorijst
  • Verrukkelijke Italiaanse paddenstoelenmix
  • Bouillonblokjes van paddestoelen
  • Kookboek: 500 vegetarische gerechten

Combekk, pannen van gerecyclede spoorwegen

Wat is stoer, oer-Hollands en gebruikt 100% gerecyclede materialen? Juist, Combekk! Met hun duurzame pannen zijn ze niet alleen toonaangevend in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Met passie voor koken en voor de planeet maakte Combekk als eerste een gietijzeren pan van 100% gerecycled ijzer.

Hoe dat kan? Het ijzer verliest geen kwaliteit. Zo tovert Combekk de pannenindustrie om naar groen, vernieuwend en kwalitatief. No waste en no nonsense. Die pannen gaan jaren mee! Met Combekk is niet alleen je avondeten duurzaam, maar ook jouw pannen. Dat sluit mooi aan op jouw duurzame bedrijfsdoelen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen