Kerstpakket Last X-mas

Ontdek bijzondere Italiaanse smaakbeleving in het kerstpakket Last X-mas die de smaakwereld van jou en je collega’s op z’n kop zal zetten! Dit bijzondere biologische kerstpakket is een ode aan de Italiaanse keuken. Geniet van bourgondische smaken van smaakvolle, Genoviaanse pasta pesto met verrassende saladedressings, gemaakt van verse kruiden, op basis van het no-waste principe.

En het boek Fork Ranger? Daarmee ontdek je een veertigtal duurzame recepten die jou en je collega’s helpen om duurzamer te eten. Geen poespas, maar bourgondische smaken van puur natuur. Biologisch eten was nog nooit zo makkelijk!

Deze box is voor 2 personen

47.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Een ode aan de Italiaanse keuken, inclusief kookboek Fork Ranger!

Everyday is X-mas pakketinhoud

Geniet van de ware smaak van Italië met bourgondische ingrediënten waarmee je in een handomdraai (h)eerlijke, met zorg uitgekozen pasta pesto op tafel zet. Met het kookboek Forkranger word je alles tot in de puntjes uitgelegd wat duurzaam eten is, hoe je het herkent en geeft je handvaten hoe je dit direct toepast. Super handig!

  • Boek: Fork ranger boordevol biologische recepten, bourgondisch eten en tips & tricks om duurzamer te eten
  • La Bio Idea Tagliatelle all'uovo
  • La Bio Idea: pomodori secchi, heerlijke zongedroogde tomaten
  • Deli di Paolo: Pesto alla genovese
  • 4 stuks vloeibare kruiden: gemaakt op basis van het no-waste principe. Heerlijk voor in salades of als extra smaakmaker in sauzen!
  • Optie: gepersonaliseerde geschenkdoos
  • Reis van je Spijs kaart: een vrolijke kaart waarin de ontvangers het duurzame verhaal achter de producten ontdekken

Fork Ranger: Ons Eten als Weg uit de Klimaatcrisis

Fork Ranger neemt je mee op een avontuurlijke reis met heerlijk eten. Op deze reis ga je de wereld rond van duurzame ingrediënten om tot pronkstukken te komen in de internationale keuken van India, Mexico, Brazilië, Rwanda en Italië. Voorkennis niet nodig! En of je nou iedere dag vlees eet of al jaren lang vegetariër bent, dat maakt niet uit.

Als iedereen z'n steentje bijdraagt aan duurzamer eten, wordt het vanzelf aantrekkelijker voor producenten om duurzaam te produceren. In dit pakket krijg je allemaal producten met een verhaal die je de goede weg op wijzen. Een must read voor iedereen die iets duurzamer wil eten, zonder dat er met opgeheven vingertje gewezen wordt naar wat wel mag en wat niet mag. Het belangrijkste is en blijft genieten. May the forks be with you!

Jouw eigen kerstdoos personaliseren, een pakket op maat samenstellen of een ander bijzonder product aan jouw kerstpakket toevoegen? Neem even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen