It’s a Green X-mas

Met het kerstpakket Sparkle mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Dit perfect op elkaar afgestemde taco pakket zit boordevol biologisch lekkers. Bovendien zit er ook een receptenkaartje bij om in een handomdraai heerlijke biologische taco’s op tafel te zetten. En als blijvend aandenken voor het nieuwe jaar, krijgen je collega’s er een saladebowl bij.

Alle pakketten worden ingepakt door Participatie Bedrijven (dit zijn de voormalig sociale werkplaatsen). Deze kanjers krijgen zo een gezicht in de samenleving. En dat vinden we super belangrijk. Daar draag jij toch ook graag aan bij?

Deze box is voor 2 personen

37.50 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Mmmm, groene kerst smaakt goed!

It's a Green X-mas

Schort om, vuur aan! Met dit fantastische en biologische kookpakket maak je in een handomdraai jouw eigen biologische taco's. Met een klein beetje hulp van een receptenkaartje is dit lekker toegankelijk, heerlijk en gemakkelijk op tafel te zetten. Wie houdt er nou niet van taco's?! In het Kerstpakket Sparkle krijg je in ieder geval de volgende biologische producten:

  • Amaizin biologische tortilla wraps
  • Amaizin biologische taco saus mild
  • Amaizin biologische tortilla chips
  • Amaizin biologische zwarte bonen
  • Amaizin biologische kruidenmix voor tortilla's
  • Een designer saladebowl van Bioloco, inclusief bestek en dressinghouder
  • Optie: gepersonaliseerde geschenkdoos
  • Receptenkaart voor taco's
  • Reis van je Spijs kaart: een vrolijke kaart waarin de ontvangers het duurzame verhaal achter de producten ontdekken

Amaizin Organic

Eat the world a better place! Al meer dan 30 jaar trekt Amaizin de wereld rond, op zoek naar exotische en biologische producten. Hebben ze biologisch lekkers gevonden? Dan gaan ze over naar hun favoriete bezigheden: proeven, voelen, ruiken en kijken. Voldoet het product aan de strenge eisen van duurzaamheid? Mooi. Dat is geregeld.

Bij het kiezen voor Amaizin kiest je bewust, want Amaizin heeft een positieve bijdrage op de natuur. Die invloed komt voort uit het gebruiken van producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Oh, en recycle jij de verpakking ook weer netjes?

Wil je jullie eigen kerstdoos personaliseren, een pakket op maat samenstellen of andere bijzondere producten van Bioloco of een ander merk aan jouw kerstpakket toevoegen? Neem even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen