Kerstfilm borrel

De kerstfilm borrel! Laat je hardwerkende collega’s lekker onderuit bankhangen met een cheesy kerstfilm. Dat hebben ze na 2022 wel verdiend. Gaan ze voor The Grinch Who Hated Christmas, griezelen ze liever weg bij Santa Slays of nemen ze een duik in de romkom’s met Love Actually? De keuze is reuze op Pathé thuis!

Heeft je collega liever alcoholvrij? Geen probleem. We vervangen de Spaanse wijn en het winterbiertje gemakkelijk. Laat het ons even weten en reserveer jullie plekje.

Deze box is voor 2 personen

22.50 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Lekker onderuit bij je favoriete kerstfilm!

Wat zit er in de kerstfilm borrelbox?

Niet alleen een pathé tegoedbon. Dit pakket maakt de gewone kerstavond simpelweg speciaal. Pop de corn en trek die fles wijn open. Snaai tijdens het uitzoeken van de kerstfilm gauw een handje chips. De kerstavond is al zeker geslaagd.

  • Bijzondere Spaanse rode wijn
  • Een verfrissend winterbiertje
  • Ploppende popcorn, voor als de film spannend wordt
  • Nacho's met een cheesy of salsadip
  • Lekkere zoete kerstchocolade
  • Het leukste cadeau in het donker: de Pathé thuis filmpas!

Jij drukt overal jullie stempel op

Bedruk de Pathé thuis bon, een borrelplank of de verpakkingsdoos met jullie eigen logo. Stop er gelijk een gratis persoonlijke boodschap in. Dat geeft net iets meer de finishing touch. Laat het gemakkelijk bij je collega's thuis bezorgen. Pop de corn en geniet.

Tip voor een extra fijn kerstgevoel: laat de pakketten op kantoor afleveren. Zo bespaar je een hoop CO2-uitstoot, bezorgtijd & kun je ze zelf aan je collega's geven! En als piek op de boom geven we er ook een mooie pakket-korting bij.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen