Kayori diffuserset giftbox

Deze giftset bestaat uit twee kleine interieur parfum diffusers of een diffuser en een geurkaars.

De luxe flacons zijn gemaakt van een vierkant glas met een zilveren of gouden dop. Door het kleine formaat zijn deze diffusers ideaal voor in kleine ruimtes zoals het toilet of voor een optimale verspreiding in een grote ruimte. Onze interieur parfums zijn gemaakt om zorgeloos van te genieten, hierom zijn de geuren op 100% natuurlijke basis ontwikkeld.

En is bovendien nog helemaal plasticvrij ook! Genieten met een goed gevoel.

29.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Origineel kerstgeschenk? Bubbels met Kayori giftbox!

Giftsets van Kayori

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen. Zo geef je bij een trouwerij, jubileum of verjaardag nét iets meer dan een gewoon geschenk. Bijvoorbeeld bijzondere en duurzame verwenproducten. Dat uitzoekwerk doe je niet zelf, dat hebben wij al voor je gedaan.

Zeg maar daaaaag CO2-uitstoot met Kayori. Kayori produceert duurzame verzorgingsproducten. Van heerlijk geurende handzeep tot badzout en een geurkaars in een tinnen blik. De partners van Kayori voldoen aan alle Fair Trade en biologische keurmerken en zo ontstaat een mooie lijn bijzondere verzorgingsproducten. Dat geeft je (kerst)geschenk nét iets meer sjeu.

Kayori is niet alleen een koploper met hun groene productie, maar ook met hun strakke designs en hoge kwaliteit. Wist je ook dat ze helemaal plastic-vrij zijn? Daar houden we bij NaVijfen van!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen