It’s an Italian X-mas

Schort om, vuur aan! Verras je personeel met bio Italiaanse pasta pesto en bak je eigen pizza met alles wat je zelf lekker vindt. Mmm, die Italianen weten wat gezond en lekker is. Heb je gezien hoe oud ze wel niet worden?! Met dit Italiaanse kookpakket inclusief duurzame pan van gerecycled aluminium. Dat is pas goed voor ‘t milieu!

Deze box is voor 2 personen

48.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Koken geblazen met duurzame frypan van Combekk!

Inhoud Kerstpakket It's an Italian X-mas?

Mmm, dit pakket moet je proeven. Dit onvergetelijke Italiaanse kerstpakket is een echte smaakexplosie. Biologische pasta, biologische sauzen en biologische pizzabodems. Naast goed voor de natuur smaakt het ook ongekend lekker. Speciaal om samen van te genieten. Samen met je gezin, met je huisgenoten of samen met je beste vrienden. Trek een foute kersttrui aan, zet de pan op het vuur en kook de sterren van de hemel!

  • Duurzame Combekk steelpan ⌀20 cm
  • La Bio Idea: Tagliatelle all'uovo
  • La Bio Idea: Sugo per Pasta basilico
  • La Bio Idea: Pesto alla Genovese
  • La Bio Idea: 2 biologische pizzabodems
  • La Bio Idea: Sugo per Pizza
  • Optie: gepersonaliseerde geschenkdoos
  • Receptenkaart voor taco's
  • Reis van je Spijs kaart: een vrolijke kaart waarin de ontvangers het duurzame verhaal achter de producten ontdekken

Duurzame pannen van Combekk

Wat is stoer, oer-Hollands en gebruikt 100% gerecyclede materialen? Juist, Combekk! Met hun duurzame pannen zijn ze niet alleen toonaangevend in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Met passie voor koken en voor de planeet maakte Combekk als eerste een gietijzeren pan van 100% gerecycled ijzer. In het kader van duurzaamheid verplaatsten zij de productie van hun pannen van China naar Frankrijk. Dat scheelt een hoop CO2!

Naast pannen van gerecyclede spoorrials, heeft Combekk een hele reeks andere luxe pannen. Denk maar aan gerecycled aluminium! Deze pareltjes worden helemaal duurzaam geproduceerd, gaan jaren mee en zijn multi-inzetbaar. Zelfs de meest professionele chefkoks zijn razend enthousiast over deze masterpieces!

Jouw eigen kerstdoos personaliseren, een pakket op maat samenstellen of een ander bijzonder product aan jouw kerstpakket toevoegen? Neem even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen