Christmas Di Mama

Let op! Leverbaar per 1 december!

Christmas vieren net als bij Di Mama? Met het Christmas Di Mama kerstpakket waan je je in Toscane. Kies voor een bijzonder kerstpakket voor je hardwerkende werknemers, fijne personeel of belangrijke relaties. Bij NaVijfen houden we van duurzaam, daarom ligt de focus van deze producten ook op groen.

Kook een van de échte traditionele Italiaanse pasta’s en zet in een handomdraai een feestmaal op tafel tijdens de kerst. En wil je er een duurzaam en blijvend aandenken bij cadeau geven? Dat kan! De pannen van Combekk worden gemaakt van gerecyclede treinspoorwegen. Duurzamer kan niet, toch?

Deze box is voor 2 personen

33.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Kerstmis smaakte nog nooit zo Italiaans!

Samenstelling van Christmas Di Mama

Ciao bello! Dit is de Italiaanse amico van het Risotto-kerstpakket. Smikkel van echte Italiaanse pasta tijdens kerst. Wat een perfecto idee! Met deze Italiaanse producten zet je in een handomdraai een kerstfeest voor je familie op tafel. Geen gemekker, kerst smaakt lekker.

  • Italiaanse tricolore tagliatelle of fusilli of spaghetti
  • Pastasaus Arrabiata of Basilico of Passata di Pomodoro
  • Italiaanse specerijenmix met tomaat, basilicum en knoflook
  • Gran Padano, om het gerecht mee af te maken
  • Grissini Al Cipolla
  • Boek: 500 Italiaanse gerechten
  • Optie: pan van gerecyclede spoorwegen

Bestel een kerstpakket voor je hardwerkende collega's

Dit Italiaanse pareltje is per stuk te bestellen. Voor jezelf, voor je thuiswerkteam of voor jouw personeel. Met liefde voegen we kosteloos een kaartje toe en passen we de producten in jouw box aan tot het helemaal aan jouw wensen voldoet.

Wil je een uitgebreider kerstpakket bestellen? Zoals hetKerstpakket All I Want For X-mas of het Kerstpakket Jingle All The Way

Of staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies dan voor Het Groene Kerstverhaal

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen