Bubbels met Kayori giftbox

Let op! Leverbaar per 1 december!

Kerstpakket met een bijzonder goed verhaal? Sociale impact, life changing en dicht bij huis? Bubbels met Kayori giftbox. Dit pakket is naast hardstikke origineel ook heel erg duurzaam. De bubbels worden biologisch verbouwd, langs de Loire. Bekroond met enkele medailles is dit een bruisend geschenk voor de kerst.

Combineer de bubbels met een giftset van Kayori. Dat is geen standaard geneuzel, maar het milieuvriendelijke alternatief. Naast mooie styling en fijne huidverzorging, produceren ze helemaal zonder plastic! Dat is pas goed voor de natuur. Hadden we al gezegd dat Kayori lekker lokaal is? Ze zitten gewoon hier in Nederland.

48.25 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Origineel kerstgeschenk? Bubbels met Kayori giftbox!

Inhoud Bubbels met Kayori giftbox

Bekroonde bubbels van Paris-Simoneau; dat moet wel goed smaken! Niet voor niets dat dit de trots is van het wijnhuis. Helemaal in lijn met de natuur gemaakt, net als Kayori. Wat krijg je in jouw kerstpakket?

  • Een bekroonde fles Crèmant de Loire Brut Prestige van Paris-Simoneau
  • Giftset van Kakyori:
  • Geurkaars 90 gram
  • Luxe Geurdiffuser

Giftsets van Kayori

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen. Zo geef je bij een trouwerij, jubileum of verjaardag nét iets meer dan een gewoon geschenk. Bijvoorbeeld bijzondere en duurzame verwenproducten. Dat uitzoekwerk doe je niet zelf, dat hebben wij al voor je gedaan.

Zeg maar daaaaag CO2-uitstoot met Kayori. Kayori produceert duurzame verzorgingsproducten. Van heerlijk geurende handzeep tot badzout en een geurkaars in een tinnen blik. De partners van Kayori voldoen aan alle Fair Trade en biologische keurmerken en zo ontstaat een mooie lijn bijzondere verzorgingsproducten. Dat geeft je (kerst)geschenk nét iets meer sjeu.

Kayori is niet alleen een koploper met hun groene productie, maar ook met hun strakke designs en hoge kwaliteit. Wist je ook dat ze helemaal plastic-vrij zijn? Daar houden we bij NaVijfen van!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen