Een écht speciaal kerstpakket op maat!

Een kerstgeschenk dat helemaal aan jouw wensen voldoet, met verzenddoos in jullie eigen design en ook nog eens 100% duurzaam! Dan helpen wij jouw bedrijf met 50% minder CO2-uitstoot. In het pakket ontdekken jouw collega’s op een verrassende en leuke manier hoe belangrijk jij duurzaamheid vindt.

Verwachtingen overtreffen

Niets is leuker dan de verwachtingen van je collega’s overtreffen. Vooral tijdens de feestdagen. Verras daarom jouw collega’s met een bijzonder eindejaarsgeschenk op maat met een duurzaam verhaal. We gooien je niet in het diepe. We luisteren naar je wensen en doen een voorstel dat bij jouw organisatie en budget past.

Samen duurzaam écht leuk maken

Nee, nee, geen geitenwollensokken duurzaam. Bij ons vind je geen standaard geneuzel, maar stuk voor stuk producten met een goed verhaal. Kerstgeschenk met alleen lokale producten? Leuk! Liever een kookpakket met wokpan van gerecyclede spoorrails? Da’s een topper! Of wil je gewoon een smakelijk traditioneel kerstpakket, maar wel alles biologisch natuurlijk? Doen we! Natuurlijk houden wij rekening met de diversiteit van jouw bedrijf.

Kerstpakket op maat; zo werkt het!

Dat lijkt veel werk, maar het meeste doen wij. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.
Daarom leggen we in 4 stappen uit hoe het werkt.

1. Cadeau’s samenstellen

Ieder bedrijf is anders. We gaan samen met jou een verrassend pakket op maat samenstellen dat past bij jouw budget en boodschap naar de ontvanger. Dat houden we lekker persoonlijk; in onze showroom of bij jou op kantoor.

cadeau kaas wijn kopen online

2. Voorstel perfectioneren

We werken het pakket uit. Heeft je manager of collega nog een kleine aanpassing? Geen probleem. Dit voeren we door en zorgen ervoor om het maximale uit jullie budget te halen.

3. Personaliseren? Ja graag!

Hebben we samen iets moois op maat gemaakt? Dan gaan we over tot personalisatie. Van een cadeaudoos met eigen ontwerp tot gepersonaliseerde gadgets en kaarten. Dat zien je collega’s zeker niet aankomen!

4. Bezorgmoment
kiezen

Wil je dat we alles op kantoor afleveren zodat je het zelf uit kunt delen? Groene keuze! Heb je liever dat we het naar iedereen thuis sturen? Ook geen probleem. We verzenden alles met GoGreen, dus we doen wat jij het liefst hebt.

Bestel een kerstpakket op maat bij NaVijfen

Dagelijks staat Patrick voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden over het samenstellen van een kerstpakket op maat. Direct beginnen met het samenstellen van het kerstpakket op maat? Neem contact op. Dat kan door het formulier hiernaast in te vullen, te bellen naar 020-2443680 of te mailen naar info@navijfen.nl.

Proefpakket aanvragen?

Overtuigd? Dat begrijpen we. Heb je al een idee over de inhoud van een pakket voor jouw werknemers of relaties, of wil je juist even sparren over een onvergetelijke invulling van hun cadeau? Dat kan. Neem even contact op.

Liever samen met Patrick een proefpakket samenstellen? Of je nou voor bourgondische borrelhappen, hele kooksets als geschenk of juist je neus achterna loopt met onze heerlijke beautysets. Voor ieder moment en voor iedere gelegenheid hebben we genoeg duurzaam leuks in huis. Vraag gauw jouw proefpakket aan. Bel 020-2443680, mail naar info@navijfen.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

De beste pakketten op maat van afgelopen jaar!

Bourgondische voorproefjes van pakketten op maat? Hieronder vind je de top 6 pakketten van afgelopen jaar. Dat smaakt naar meer!