Een pakkend cadeau voor Pasen, Halloween of SinterKerst&Nieuw?

Met deze feestdagen mag je pas echt uitpakken. Voor je jarige moeder, je hardwerkende collega of je thuiswerkteam. Verras ze met een portie borrelgeluk. In welke vorm en maat, dat bepaal je zelf. Zoek gauw iets lekkers uit. Want iedereen vrolijkt op van een portie vitamine borrel.

Borrelpakket bestellen voor speciale feestdagen

Iedere feestdag is een reden voor een klein borreltje. Koningsdag? Borreltje. Dag voor de zorg? Prosecco’tje. Halloween? Bloody Mary. Maar een portie vitamine borrel drink je niet op een lege maag. NaVijfen denkt buiten de borrelbox. Zo krijg je bij Koningsdag niet een standaard oranje tompouce, maar NaVijfen verrast met een Marula-likeurtje, oranje cannoli of Blondie van Brouwerij ’t IJ. Dat smaakt naar meer!

Geef een bijzonder blijk van waardering voor de feestdagen

Wat spookt er door je hoofd tijdens Halloween? Wat komt er uit je ei met Pasen of welk compliment geef jij tijdens complimentendag? Niets geeft een mooier blijk van waardering dan een bijzonder cadeau met een verhaal. Of je nou inspiratie op wil doen, advies voor een origineel cadeau wil ontvangen of een pakket op maat wil samenstellen. Zoek even contact met Patrick en hij helpt je verder.

Klein borreltje of groots cadeau voor de feestdagen

Een kleine sinterklaasletter of een joekel van minstens 300 gram, maar dan echt bijzonder! Dat vind je bij NaVijfen. We pakken bekende feestdagen die we in een nieuw jasje steken. Wat dat is? Een gevulde Sinterklaasletter voor door de brievenbus, luxe paaseitjes van dé Belgische chocolatier en een kleurrijke duim voor complimentendag. Dat zijn pas cadeaus met nét iets meer sjeu.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.