Lekker netwerken tijdens jouw cursus met congres borrelpakketten

Een bijzonder tussendoortje, een luxe broodje voor tijdens de lunch en een neut tijdens het netwerken. Met een bijzonder borrelpakket tover jij jouw cursus om in een waanzinnige netwerkborrel! Stop een mooie tas met jouw logo of duurzame bedrukte drinkbeker in deze congres borrelpakketten en het wordt voor iedereen een blijvend aandenken aan de cursus.

1 Persoon

VideoBelBorrel

Lekker en gemakkelijk!

2 Personen

VrijMiBorrelpakket

Pak uit met de VrijMiBo!

Retteketet, bestel lekker jouw congres borrelpakket!

Bestel jouw borrelpakket!

2 Personen

Kaasborrel

Cheesus wat lekker. Vol nieuwe ontdekkingen voor kaasfans.

2 Personen

Vleesjesborrel

Of je worst lust? En of! Dit pakket is voor echte bourgondiërs.

2 Personen

Bubbelborrel

Vieren doe je met bubbels en fris bruisend bier

Smikkelen tijdens de lunch van een webinar of cursus? Hup, borrelpakket bestellen!

Hoe houd je de deelnemers betrokken bij de cursus? Easy peasy. Geniet samen van congres borrelpakketten op afstand. Verse broodjes van de bakker, bourgondische serranoham met honing-mosterd of een romige tomatensoep. Geniet van bijzondere smaakcombinaties met smaken die je niet eerder hebt geproefd. Speciaal voor jouw webinar thuispakket. Wees niet bang, we maken het gek, maar niet té gek. Hoe spannend jij het maakt, dat bepaal je zelf.

Unieke & duurzame congres borrelpakketten bestellen voor jouw online cursus

Is jouw cursus bijzonder en uniek? Dan heb je geen trek in standaard supermarktsnackjes en standaard drankjes over de vloer komen. Maar met een bijzondere bubbels, waanzinnige wijntjes en biologische biertjes. Combineer dat met bourgondische serranoham, duurzame kaas gemaakt van de melk van loslopende koeien en nootjes die je nog nooit geproefd hebt. Mmmm, dat wordt smikkelen.

Op ieder potje past een congrespakket op maat

Een klein of juist een groter budget voor een lekker borrelpakket? Voor ieder potje verzinnen wij wat leuks. Hoe dat werkt? Bel Patrick en hij maakt een voorstel op maat. Speciaal afgestemd op jouw wensen of bedrijfspolicy. Helemaal vegetarisch of juist met verschillende vleesjes, dat maakt voor ons niets uit. Hup, zoek gauw iets lekkers voor bij een webinar hapjes borrelpakket.

Verras je deelnemers met een cursusborrel pakket

Hoe zorg je ervoor dat de deelnemers helemaal betrokken blijven? Geef ze een borrelpakketje cadeau. Hoe gek je het maakt dat bepaal je zelf. Kies je voor een bakkie pleur met een paar snackjes, een uitgebreide brunch of juist een naborreltje voor na vijven? Voor ieder borrelmomentje hebben we de lekkerste pakketjes op een rij gezet. Het enige wat jij nog moet doen is het borrelpakket kiezen wat het beste bij jouw webinar deelnemers past.

Samples, een boek of lesmateriaal aan congres borrelpakketten toevoegen? Geen probleem.

Zelf nog iets toevoegen aan de borrelbox voordat ’t congres begint? Geen probleem! Het enige wat je moet doen is even met Patrick bellen. Samen zorgen jullie in overleg dat het op locatie op de verzendloods komt. Eenmaal aangekomen pakken we het met alle liefde voor je in. En dat kost je niks extra’s.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.