Prosecco La Gioiosa Frizzante Filo

Prosecco La Gioiosa Frizzante Filo. Al drie generaties heeft de familie Moretti Polegato het maken van bubbels in de Valdobbiadene regio van Italië geperfectioneerd. Wist je dat ‘filo’ letterlijk touwtje betekent? Nee? Nu wel! Het label van deze fles staat op het kaartje aan het stukje touw. Dat is pas origineel!

De Glera druiven zijn razend populair in de Veneto regio van Italië. Vast omdat ze zulke perfecte prosecco maken. En deze kanjer is een fizzante; dat betekent een verfijnde, lichte bubbel. Wauw!

Druif: Glera
Streek: DOC Prosecco
Alcoholpercentage: 14%

12.50 incl. btw

Maak je cadeau af

Productprijs: 12.50 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

De Italiaanse 'Amico' van de bubbelfamilie!

Prosecco La Gioiosa Frizzante Filo, smaakmaker bij NaVijfen

Verbouwd in het hart van de prosecco-streek in Italië worden deze Glera druiven met liefde tussen de heuvels en bergen gegroeid. De Prosecco La Gioiosa Frizzante Filo is een fizzante. Dit houdt in dat de smaak intenser is door de verfijning van de prikkels in de prosecco.

Deze prosecco wordt volgens de richtlijnen van de DOC Prosecco gemaakt. Dit keurmerk zorgt ervoor dat deze wijn met trots de naam prosecco mag dragen. Proef en geniet!

Wijnhuis La Gioiosa

Het wijnhuis La Gioiosa bevindt zich in het hart van Veneto in Italië. Dé proseccostreek van de Italianen. Hier wordt het kaf van het koren gescheiden en worden de echte pareltjes ontdekt. Opgericht door Dino Moretti in 1971 maakt het wijnhuis La Gioiosa bijzondere prosecco's. Nog steeds in het bezit van de familie Moretti, maar dan zijn zoon, Giancarlo Moretti.

Door kun liefde voor de Glera druiven hebben zij in relatief korte tijd hun kennis en kunde opgeschroefd. Met de focus op duurzaamheid zijn zij een van de top leading wijnhuizen in Veneto geworden. Perfecto!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen