Prosecco Bottega Brut

Prosecco Bottega Brut. Oef, heb je deze prosecco van wijnhuis Bottega al geproefd? Met een bubbly prikkel en een toegankelijke smaak vlieg je terug naar die heerlijke vakantie in het warme Italië. Het familiebedrijf van Sander Bottega verbouwt alle druiven biologisch én wekt bijna alle energie zelf op. Wij zijn fan.

Druif: Prosecco
Streek: DOC Prosecco
Alcoholpercentage: 11%

14.45 incl. btw

Maak je cadeau af

Productprijs: 14.45 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

De koning der dranken!

Prosecco Bottega Brut, smaakmaker bij NaVijfen

Oeff, heb je deze prosecco van Bottega al geproefd? Deze prikkelende prosecco heeft een lekkere toegankelijke bubbel. Hij prikkelt je smaakpapillen met lichte tinten van kersen en pruimen, met een vleugje amandel.
Hij staat bekend als een typische Veneto prosecco.

Hoe deze bubbel zo lekker wordt? Door het vakmanschap van een 5-tal proseccomakers, een goede kwaliteit druiven en een flinke portie duurzaamheid. Want waarom zou je allemaal chemicaliën gebruiken, als puur natuur nog steeds de beste optie is.

Wijnhuis Bottega

Het verhaal van wijnhuis Bottega gaat een heel lange tijd terug. De wijngaarden in de heuvels van Tentino werden namelijk in 1635 al door Andrea Bottega verbouwd. Hij wordt ook wel de voorvader van Bottega genoemd.

Uitgegroeid tot een waar begrip in de proseccowereld, is Bottega nog steeds koploper. Niet alleen in beschikbaarheid, maar ook in duurzaamheid. Bottega wekt bijna 100% van haar energie zelf op. Denk aan hercirculatie van water, door het gebruik van een aquiver op 100 meter onder de grond en door het groeien en telen van de druiven zonder het gebruik van chemicaliën.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen